-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konyika
senior tag
válasz
mbazsi #24419 üzenetére
Ilyet a kijelzővédő fólia is produkálhat, ha rosszul van feltéve!
Ha nincs fólia próbálj meg egy gyári beállítás visszaállítást a menüből!De ugye tudod, hogy ilyenkor minden törlődik a telefonról?
ui: A linkelt oldalt meg felejtsd el!!!
Itt vannak a hivatalos LG romok:
http://www.lg.com/hu/mobil-termektamogatas/lg-Optimus-4X-HD-P880
-
LLKobe
veterán
válasz
mbazsi #18288 üzenetére
Este csinálok neked screenshotot hogy miket gyaptam ki. Ami sokat dobott, hogy a gyári launchert (amit utána szintén kigyaptam) legyeréltem az apex launcherre. Akadozásmentes, és sokkal több benne az állítási lehetőség. Ezt szintén el tudom mondani az Exdialer-ről is, amivel a gyári tárcsázót és névjegykezelőt váltottam fel.
-
Unbaised-Ben
senior tag
-
Quqesz
nagyúr
válasz
mbazsi #17036 üzenetére
nem és sztem a mérő sem pontos + pár töltés után áll be mindég a jó szint,de akkor is merülhet random.....a végeredményt nézd,hogy mennyi az üzemidőd....volt mikor nekem éjszaka 8 h alatt 7% merült,de 13-14 is.....
mark21
akkor cseréld le a fóliát v vágd ki az érzékelőnél,mert bezavarhatja...én 1500,- vettem a boltban ahol a telót is,október óta bírja.... -
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest