Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Az ASUS gyártja majd az új Xbox kézikonzolt?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Home server / házi szerver építése
- Milyen notebookot vegyek?
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
-
PROHARDVER!
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
balwee
csendes tag
Én is úgy döntöttem, hogy nem kinlódok a javíttatással, mert rohadt drága lenne alaplapot cserélni, annyit nem ér már lassan a telefon.. Youtube-ra írd be, hogy LG G3 screen flickering fix és van csomó videó róla. A legáltalánosabb az, hogy szétszeded a telefont, és a processzor fölötti fém részre ráraksz egy bármilyen műanyag (pl régi bankkártya) darabot, de valaki rak a kamera melletti szalagkábelre is. Én az előbbit próbáltam, úgy tünik működik.. Kicsit megfeszült tőle a hangerőgombos rész, majdnem érintős lett a hangerő le gomb, de egyáltalán nem zavaró, legalább van kép..
Gondolom valamilyen kontakt baj van, olvastam olyat, hogy elkezd leválni a processzor a pasztától, túlmelegszik és emiatt nem vezérli rendesen a kijelzőt. Próbáld ki, szerintem jó lesz, ritkán elmegy a kép, akkor lezárom és felnyitom párszor és ismét jó.. Van olyan elvetemült is, aki sütőbe teszi az alaplapot, így a BGA alkatrészek gyakorlatilag visszaforradnak a helyükre (ezt azért nem próbálnám ki).. Majd jelezd, ha sikerrel jártál, vagy ha találtál rá tutibb megoldást!
-
Zolio3
senior tag
Az Xcam tudja a hangerő gombbal való zoomot, meg még jó pár dolgot azon felül. Itt a fórumban is lett róla írva, és hivatkozás is van hozzá. Szerintem többet tud, mint a gyári kamera app, magyar nyelv támogatva, videóba full hd 60 fps. Fényképezőbe is több lehetőség van, akár éjszakai mód is.
-
tomalbert
tag
Sokan mondják itt az Xprotector.hu-t. Jó, nem ezer meg ezerötszáz forint, de állítólag megbízható. Nekem az utóbbi évben volt vagy 5 olcsó üvegem ebayről, nem volt szerencsém egyikkel sem. Szélei pattantak le, és egy kis eséstől már keresztbe repedt. Oké, megvédte a kijelzőt, de azért többet várok. Most fóliám van, de amint lesz lehetőségem megyek az Xprotectorhoz,kipróbálom azt is.
-
kromatika
veterán
Szia.ha nem túl nagy fel ár,akkor érdemesebba 3GB változatot venni.nem csak a multitasaking-ban gyorsabb.tapasztalatból mondom most kb 2 hónapja váltottam 3GB-s re ,előtte 1 hónapig használtam a 2GB-s-t. Kedves jose999. (A 3Gb-os változat csak szürke importtal, GSM boltokon keresztül kapható) Nem tudom honnét származik ez az információ,már többször irták a fórumon,és páran javították is.Ez nem igaz.Az enyém Telekomos ,és 3GB változat.tehát hivatalos Telekom garanciás.
-
jose999
senior tag
Most már biztos vagyok benne, hogy nem olvastad el az összefoglalót, amit mint már említettünk, azoknak a tapasztalataiból készült, akiket most kérdezel. Nem baj, megkeresem neked
◆ Érdemes a 3Gb rammal rendelkező verziót venni, gyorsabb a 2Gb-osnál?
A telefon multitasaking képességén javít a több ram, több minden elfér a memóriában mielőtt kilőné a rendszer, de ez talán a legutóbbi frissítésekkel már nem jelent akkor előnyt.
Amennyiben az árkülönbözetet meg tudod fizetni, akkor érdemes lehet a nagyobb memóriával rendelkezőt venni, de azt neked kell eldöntened, hogy ez a felár megéri-e.
Két dolgot azonban érdemes még megfontolni ezzel kapcsolatban:
- A 3Gb-os változat csak szürke importtal, GSM boltokon keresztül kapható, ez hatással van a garanciára is (lsd.: vonatkozó menüpont), valamint mivel a 2Gb-os verzió a szolgáltatóknál is kapható, így nem juthatunk azok esetleges kedvezményeihez, ha ilyen változatot szeretnénk vásárolni.
- A 3Gb-os verziónak, nagyobb a belső tárhelye is, a 16Gb-al ellentétben 32Gb, így ha erre szükségünk van, az egy további érv lehet ezen változat mellett. -
Balázs1986
őstag
Szia! Az összefoglalóban kb. azoknak a tapasztalatai vannak, akik ide is írnak
Sőt, most nemrég frissült az összefoglaló, tehát tényleg a legfrissebb infók vannak bent.
De akkor az én személyes véleményem: mivel számítógépről beszélünk, nyilván függ a felhasználótól is a szaggatás szintje. Egy átlagosnak mondható Android user szerintem nem fog akadást észlelni, vagy legalábbis nem többet, mint akármelyik gyártó akármelyik csúcsmodelljénél. Időnként észreveszel egy apró röccenést, aztán ennyi, sokáig megint sima. Aztán, ha hard user vagy, neadjisten RAM zabáló app-okkal, akkor nyilván mindegy, milyen telefont veszel, semmi se ment meg az akadástól. De alapjában véve úgy gondolom, semmi gond ezzel a telefonnal ilyen téren.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Csúcsmodellel jelentkezett az LG. A G3 több szempontból úttörő, de ennek ára van nem csak anyagilag, hanem bizonyos részletmegoldások kapcsán is. Mindezzel együtt is egy remek okostelefon.
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Az ASUS gyártja majd az új Xbox kézikonzolt?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Politika
- Opel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS: Vállalati hardvermegoldások és nagykereskedelmi lehetőségek
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Hp Prodesk 600 G5 SFF/ i5-8500, i5-9500, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- 4/8/16 Gbps FC HBA-k, transceiverek készletről (áfás számla, 1 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest