- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
-
PROHARDVER!
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
coolrider
tag
Hali mindenki.
Olvasgatom itt a sok hozzaszolast,es nalam biztosan barki tobbet ert a dologhoz,de vitatkoznek is.
G3 tulajkent sok dolgot nem ertek.
Pl,hogy döcögős a telo.ez igaz a tarcsazo menüre.de miutan kiiktattam a kedvenceket,meg a csoportokat,ennek annyi.
A meretről:
Mivel nekem lapát méretű a kezem,a méret tökeletes.
Amit furcsallok,es nem lattam mashol,az nem mas,mint az,hogy sokszor a telo nem latja az arcomat,es lekapcsolja a kepernyőt.
Ez zavaro.
Tud valaki erről valamit?
Előre is köszi. -
Gergőke88
addikt
Tegnap este nyomkodtam 2-3 orat.
Melegszik netezes kozben. Parszor elofordult hogy at akartam lepni a bongeszobol a facebook appba es 2-3 mpig megfagyott az egesz....
Viszont a kamera tetszik nagyon, illetve a nagy kijelzo is.
Utana megfogni az i5-t vicces...
Ma este folytatom ujra a "tesztelest". ( a 14 napban boven benne vagyok...) -
HUTCHDB
nagyúr
Jo gondolat, es szerintem igy tudod normalisan eldonteni, hogy mi az ami a te szempontodbol egyik, vagy a masik keszulek melle billenti a merleg nyelvet.
Ha jol latom, most csak arany szin van a telekomnal, es az is csak elorendelheto.
Van itt valaki, akinek arany van?
Milyen az osszhatasa ebben a szinben a keszuleknek? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Csúcsmodellel jelentkezett az LG. A G3 több szempontból úttörő, de ennek ára van nem csak anyagilag, hanem bizonyos részletmegoldások kapcsán is. Mindezzel együtt is egy remek okostelefon.
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- One mobilszolgáltatások
- Google Chrome
- Külpolitika
- Google Maps
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fujifilm X
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest