Hirdetés
- Asztrofotózás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMaster
addikt
tudod te is miylen a vám ami kintröl jön szerencse kérdése vagy van vagy nincs
, persze de ez volt az elsö link de van eu-n belül is eniyért -és n5 is amire eléri az eu-t addigra nem 350euro lesz azt is azért vegyétek fiygelembe oké 1:1be kel váltani a zöldhasut erre a fos pénzre de kint usában nincs rajta áfa plusz it még bemagyaréznak szálitást is és hozzá vágják az áfát meg valami bolti hasznot tuti nem jön ki 350eurubol itthinse az n5 lesz minimum 400-450euro sajnos , nexus téren mindig ez szokot lenni már ha elérhetö lesz ebben az országban egyáltalán ahol , szolgáltatok a samut preferálják gsmben meg ugye más a gari , hogy lesz az biztos de az ára ugy 400euro köröl lesz minimumba
-
-
F-ECT$
titán
Láttál már kamera tesztet / nem fake képeket, amik vele készültek, vagy csak az zavar, hogy 8MP? (Egyébként OIS van.)
Engem csak 1 dolog zavar N5-tel kapcsolatban: 2.3Ah akksi. Olyan 30%-kal bír kevesebbet, mint a G2. Ez azt jelenti, hogyha játszani is akarsz rajta, akkor az N5 már nem feltétlenül húzza ki estig. (Bár nagyon intenzív esetben a G2 se, de azért 30% már számít...)
-
lostoldnick
csendes tag
Csak ugy szolok, en ma csereltettem masodjara a feher G2-met feketere az Europarkban, ugy hogy rootoltam, csak vissza allitottam(dw modban ott volt, hogy rooted). Csutortokon az elsot ugyanigy csereltettem az alleban. Egyik helyen se neztek semmit. Hatarozottan odadugtam a recsegos hatlapot az orruk ala, es mar hoztak is a masikat elnezest kerve(nem vicc). A mai fekete amugy koszoni szepen, nem recseg, senem huppog-> betonstabil
Ugy nez ki a T-s feherekkel baj van, mert nekem ez a 3. G2-m, ami fekete es hibatlan, ellentetben az elso kettovel ami feher es ugy recsegett egy csendesebb buszon kinosan ereztem magam. -
az már már életszerűbb, amely módosítást/kiegészítést a szerkesztéssel eszközöltél, pont ezért voltam kíváncsi ázsiai példányra is - ha már lehetőség volt megnézni, mert elhívtak segítségül a vásárláshoz -, de itt adott esetben bukott ez is, legalábbis a vizsgált esetben.
szériákra is fogható a dolog, de az, hogy pont csak a szolgáltatóknak válogassák a rosszat, nem valószínű.
egy órán belül megnézzük a szolgáltatósat, kíváncsian várom az eredményt.
nem vagyok lg fan, de a gördülékenység és a szoftver rendben van, nem is beszéltem le az ismerőst a g2-ről, kipróbáljuk a szolgáltatósat, ami már csak a gari miatt is jobb döntés. -
zack
nagyúr
Leírtam amit akartam. Nem akarlak én meggyőzni semmiről. Arra is választ kaptál ami a kérdésed volt, igaz dobtam hozzá körítést is. Ha neked gáz, ne vedd meg. A fényképező részét megnéztem, az még sötétben is jó volt nálam, és nem volt homályos, életlen, attól függetlenül hogy fókuszálásnál nem villant a led.
A többit meg leírtam már. A LED a normálisnál gyengébb fényviszonyok között rásegít a megvilágításra. De ez nem azt jelenti, hogy olyan fényviszony között kell fotóznod vele, ahol már a telefonon azt se látod mire fókuszálsz, mert annyira sötét van. Erre való a xenon vaku, mert jóval nagyobb a teljesítményük még mobilban is. De ezt is leírtam már az előző hsz-ben nagy vonalakban.
Ha neked ez így kevés, ne vegyél G2-öt. Nekem bőven elég, pedig sokat fotózok.
Ugyanakkor megjegyezném, elég felületes vagy. Lehet a G-vel is ezért volt problémád. Ha figyelmesen elolvastad volna mire való az XDA-s mod, és ha valóban érdekelne a téma, láthattad volna, hogy van benne fixált fps gyenge fényviszonyok között. de téged ez az egész annyira nem érdekel, hogy semennyire, mert minden hozzászólásodból a kétely hallatszik ki, és az, hogy igazából nem is akarsz G2-öt, inkább valamiféle önigazolást, miért teszed jól ha nem ezt választod.Olyan elvárásaid vannak, mint eddig itt a topikban senkinek. Ezért is ajánlottam mást típust. Mivel nem is akarod ezt igazán, azt mondom, vegyél inkább mást, és meg fogsz nyugodni.
V10a szoftvernél járunk hivatalosan (1-2 régióban van V10b de semmi érzékelhető difi nincs), most jelent meg a telefon, így örülök, hogy te már "beárazod" hogy ha az előzőekben nem lettek javítva a problémák, akkor itt se lesznek. 2014 Q1-Q2-ben szerintem megkapjuk a 4.4 KitKat-et, de addig is jön még egy pár szoftver verzió.
Eleve ne alapozz csak az én véleményemre, mert nem akarom hallgatni, ha mégis ezt vennéd, hogy ilyen xar meg olyan xar, és ez sem úgy van ahogy mondtam, meg az se. -
zack
nagyúr
Nekem eszem ágában se jutott még a hosszú évek alatt se sötétben fényképzeni, illetve videózni, de mobillal aztán főleg. A LED segédfény sem azért van, hogy sötétben fotózzunk. Erre találták ki azokat a fényképező vakukat amik nagyobbak a G2-nél. De akinek ilyen irányú elvárásai vannak, az minimum xenon vakus telefont vegyen. A sötétben videózást sem értem. Beltéri világítás, borús idő, és minden egyéb kevésbé ideális körülmény között normálisan használható.
Ha ilyen elvárásaid vannak, és a kamera fontos akkor Lumia 1020, PureView 808.Egyébként az említett hibát megnéztem, és a következőre jutottam. Eleve ha kevés neki a fény, nincs zöld jelzés, fókuszál, de nem lesz a csippanás előtt zöld a fókusz pont, hanem fehér marad. Ettől függetlenül a fél konyha fényben úszott ami legalább 8-10nm, és az elkészült kép éles lett. Persze lehet elfogult vagyok, és ezért nem is lehet mérvadó amit írok. Fókusznál nálam se villan fel a LED, de én azt se bánom ha így marad. Ilyen körülmények között nem fogok fotózni, ahogy eddig se tettem. Ha meg mégis, ez a szint nekem elég lesz.
Videót ilyen körülmények között szintén nem néztem még, de XDA-n van rá video és kamera mod, ami ha létező gond, valószínűleg orvosolja. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest