Új hozzászólás Aktív témák
-
oettinger01
őstag
úgy látszik a logi "kocka" egerét most minden gyártó saját köntösébe öltözteti. nekem nem jön be az új irányvonal...
-
sanzi89
addikt
Tényleg támogatnivaló, hogy nem csak a Logitech kezdett el gyártani arany árban kis vevőjű egereket. Az másik kérdés, hogy ilyen egér nem kéne, ha ingyen adják se...
-
john_007
csendes tag
Hol lehet kapni??
-
^Clown
addikt
Ez 6K-ért bestbuy, akárki akármit mond! Legalábbis a kis usb-vevős egerek között.
-
simonzé
addikt
Nekem nagyon tetszik, elegáns, jó formájú egérke. A hátán lévő fekete gomb az elemfedél rögzítőfülét oldja ki.
Én azt nem értem hogy ha már a testébe rejthető az USB vevő, akkor miért nem az kapcsolja ki az egeret? Így garantáltan nem veszítenéd el a vevőt, és nem merülne le a táskádban az egér sem. -
törölt tag
Na, az adatlapja szerint ami alul van az egy ON/OFF kapcsoló.
szerk.: Ja, és még valami ami nincs a cikkben. 10 méterig jó!
-
X@b3e
addikt
Tetszenek ezek a "belerejthetős" megodások, nem kell külön pakolászni a vevőegységet. A design is szép, nekem kicsit kicsinek tűnik, de ez feltételezem, direkt van így.
-
törölt tag
válasz
Depression #4 üzenetére
Hm. A cikkben az szerepel hogy: "Az energiatakarékos működés érdekében a termék az alján található kapcsolóval áramtalanítható.". Ezek szerint felül bekapcsolom, alul kikapcsolom?
-
waterman_
aktív tag
válasz
Depression #4 üzenetére
nagyon rossz ötlet lenne oda rakni egy ritkán használatos gombot.. nekem egy a4tech r7-70d van és napi 8 óra használattól már lekopott/lemállott a tetejéről a puha bevonat (átlagos használat kb 3 órát játszottam össz vissz), pont ott ahol ennek a gombja van. mindig kapná alatta az elektronika is az izzadtságot meg a kosz is jól a gomb környékére rakódna.
-
törölt tag
Vajon mire szolgál az egér hátán az a fekete gombocska?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Mire megnyomom azon a kis helyen a connect gombot...
De amúgy aranyos, hasonlít a VX revolution-re...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A WI600 vezeték nélkül kapcsolódik a számítógéphez.
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest