- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Androidos tablet topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
Igen, azért én is úgy gondolnám, hogy nem bedobálunk minden lófaszt mindenhova, hanem csengetünk, xy-t keressük, xy azt mondja én vagyok az, megkapja a _kezébe_ a tértis küldeményét, a postás meg aláírja helyette a nintendón, hogy NC vagy CL (non contact vagy contactless vagy bezézzék annak, aminek akarják) és ekkor készen vagyunk. Az, hogy egy tértis levelet bebaszunk egy random postaládába és a postás tyúkkapar mellé valamit az totális nonszensz, én asztalt borítanék a postán, az biztos (már amennyiben a kedves lejárt tartozással bíró ügyfél halálbiztosan nem kamuzik, és tényleg nem kapta meg, ezt meg ugye sok szerencsét bizonyítanod :/ ).
-
Februártól új munkahelyem miatt utána fogok ennek nézni mi is ez a digitális ákombákom értesítgetés.
Kurva kellemes lehet címzettnek és feladónak egy ilyen bedobálós, netán sikertelen kézbesítős buli mondjuk fizetési meghagyásnál, vagy más keményebb ügyészi-bírósági esetekben.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A fejlesztés az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásával valósult meg.
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest