- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Panasonic LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Modding és elektronikai kérdések
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
-
PROHARDVER!
LeECO Le 1s (X500) Összefoglaló, tippek-trükkök. Megkérnénk minden kedves tulajt és leendő tulajt, hogy a kérdései előtt olvassa át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fecosrac
tag
válasz
JohnDoeHun #5577 üzenetére
Köszi a választ. Nem tudom mi lehetett a gond, mert azt írta sikeresen feltelepült, de mégsem.
Végül a parancssoros megoldással elértem a célom.
Most már az új bb72 dolgozik és be is laktam. Nagyon baba. Remélem stabil is lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban ennek a nagyszerű készüléknek a tulajdonosai oszthatják meg egymással a tapasztalataikat/észrevételeiket, valamint közösen segítünk, ha esetleg valakinek problémája támad.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest