- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Hisense LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- Forrmell.enn
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
nekem is 2 gigám van és én SZEMÉLY SZERINT lazán azt mondom, hogy ez elég is és, hogy nem gyorsabb a 64 bit de legalább lehet vele szívókázni bár csak nagyon ritka esetben. De pl ha kodeket akarsz felrakni azzal lehet szórakozni ugyanis 64bit -es win7 alatt a Media Center az CSAK 64bit -en van... Media Playert meg úgy kell átállítani, hogy ne 32bit -es legyen hanem 64bit -es... amúgy vannak kodekek csak mondom szórakozós lehet.
De szerinem majd jön valami expert-ebb ember (gondolok itt moonman-re) aki mond konrkét érveket a 64bit mellett
UI: ez személyes tapasztalat... ne nagyon kövezzetek meg érte
-
oO7
őstag
no amit még a bétához képest észrevettem hogy az Aero Shake kevésbé egérgyilkos... csak egy oda-vissza mozdulat elég neki... akár lassan is... és elvégzi a dolgát
Emlékszek bétában mit össze rángattam az egeret -
oO7
őstag
nah... kis élménybeszámoló:
Ma reggel megkaparintottam a Win7 RC -t és villámgyorsan fel is dobtam a gépemre. Ez valóban elég gyorsan sikeredett... kb negyed óra az install kezdetétől a desktop megjelenéséig.
Ez után jöttek a meglepik. Az első winupdate az ÖSSZES drivert megtalálta a gépemhez... videókártya WDDM 1.1 -es driverrel, ujjlenyomatolvasó driver (beta alatt nem is volt még a gyártó oldalán sem elérhető driver), kártyaolvasó, webkamera, bluetooth... MINDENT megtalált, a device manager-ben nem maradt sárga ikon.
Ez után jött a Visual Studio (ami nekem a 7000-es build alatt 32 és 64 biten is fagyott mentéskor)... felment, egyedül az SQL Server 2005 -nél rikácsolt egy kicsit hogy kompatibilitási probléma van... mondom nembaj, mennyen
Majd jött a VS SP1, és még egy kis win update a termékhez... éÉÉSS nem fagy mentéskor.. legalábbis eddig nem fagyott.. szóval nekem ez már öröm bodottágEz után jött az Office ami egész gyorsan felszaladt... aztán az update-k TÖMEGE... sok száz megányi SP1 meg aztán SP2... lejött azis...
Itt alakított egy érdekeset a gépezet mert miután az Office SP2 restartja után loginoltam ujjlenyomatot használva dobott egy hibaüzenetet és aero helyett kaptam classic style -t... ezen egy restart segített.Ami még egy számomra örvendetes dolog, hogy a 7000-es buildben nem volt jó SATA dirver az én chipsetemhez és elég csúnyán lepontozta a vinyóm teljesítményét... és mostmár lett jó SATA driver a microsoft adatbázisában és mostmár egész szép pontot kap a gépem.
Így hirtelen, frissen ezek a benyomások vannak...
És a végére egy kérdés:
Hogyan lehet eltűntetni a "Fingerprint" nevű usernek látszó valamit a login képernyőről ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- Doctor Who (2005)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Óvatosak a németek, de megadóztatnák az online óriáscégeket
- Tőzsde és gazdaság
- Motoros topic
- Gitáros topic
- Router gondok
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest