- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
Nem személyeskedés, hanem tapasztalat. Jól ismerem az ilyen gondolkodású embereket, mint Te vagy:
"Milyen jogon tehet ilyen a SAMSUNG? Ha én vállalom, akkor legyen az én problémám, nem hiszem hogy aláírtam olyat, hogy a saját tulajdonom használatában a SAMSUNG korlátozhat a beleegyezésem nélkül."
Ez a mondatod elárult annyit, amennyi elég volt ahhoz, hogy megfogalmazódjon bennem a gondolat és le is írjam. Fogalmad sincs az egészről, csak ragaszkodsz egy eszközhöz, aminek megvan a veszélye, hogy több kárt csinál, mint hasznot.
Senki nem mondta, hogy a Samsung csak úgy elveszi a telefonod és mehetsz amerre látsz. Minden pennyt visszafizet.
Nem arc kérdése, csak hozzáállásé. Nem hiszem, hogy visszább kellene vennem, elvégre Te is elmondtad a véleményed, és én is. Azt pedig, hogy csöndben maradok, szintén én döntöm el. Köszönöm a figyelmet, témát zártam.U.I.: Valamint javaslom, hogy tanulj meg fórumot használni, mielőtt egymás alá szórod a hozzászólásokat. Nem véletlenül van a HSZ-ed tetején a "szerkesztés" lehetősége egy ideig.
-
Diokhan
addikt
Az, hogy Te vállalod, az megint a Te (már bocs) butaságodból fakad. Aztán majd ha harmadfokú sérüléseket szenvedsz a telefonod miatt, Te leszel az első, aki acsarkodva fröcsögő nyállal óbégat a Samsung kapuját döngetve! Hidd el, hogy azért, mert Te szereted a telefonod, attól az még veszélyes,és a Samsungnak nem jönne jól a már így is siralmas helyzethez még egy-két esetleges haláleset a telefon miatt.
A Samsung kiadta a közleményt, hogy veszélyes a telefon, vissza kell vinni és vissza fizetik az árát. Ennyi, innentől kezdve Neked vissza kell vinni, hiába ágaskodsz. legalábbis minden józan paraszti ésszel gondolkodó ember ezt tenné, senki nem a saját maga ellensége. De tudod mit? Ne vidd vissza. Sőt, hagyd töltőn egész éjjel, aztán majd kelj fel arra, hogy a füst már az ágyig ér, és majd rájössz, hogy mennyire volt jó döntés ellenállni...!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest