- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
Nem személyeskedés, hanem tapasztalat. Jól ismerem az ilyen gondolkodású embereket, mint Te vagy:
"Milyen jogon tehet ilyen a SAMSUNG? Ha én vállalom, akkor legyen az én problémám, nem hiszem hogy aláírtam olyat, hogy a saját tulajdonom használatában a SAMSUNG korlátozhat a beleegyezésem nélkül."
Ez a mondatod elárult annyit, amennyi elég volt ahhoz, hogy megfogalmazódjon bennem a gondolat és le is írjam. Fogalmad sincs az egészről, csak ragaszkodsz egy eszközhöz, aminek megvan a veszélye, hogy több kárt csinál, mint hasznot.
Senki nem mondta, hogy a Samsung csak úgy elveszi a telefonod és mehetsz amerre látsz. Minden pennyt visszafizet.
Nem arc kérdése, csak hozzáállásé. Nem hiszem, hogy visszább kellene vennem, elvégre Te is elmondtad a véleményed, és én is. Azt pedig, hogy csöndben maradok, szintén én döntöm el. Köszönöm a figyelmet, témát zártam.U.I.: Valamint javaslom, hogy tanulj meg fórumot használni, mielőtt egymás alá szórod a hozzászólásokat. Nem véletlenül van a HSZ-ed tetején a "szerkesztés" lehetősége egy ideig.
[ Szerkesztve ]
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Diokhan
addikt
Az, hogy Te vállalod, az megint a Te (már bocs) butaságodból fakad. Aztán majd ha harmadfokú sérüléseket szenvedsz a telefonod miatt, Te leszel az első, aki acsarkodva fröcsögő nyállal óbégat a Samsung kapuját döngetve! Hidd el, hogy azért, mert Te szereted a telefonod, attól az még veszélyes,és a Samsungnak nem jönne jól a már így is siralmas helyzethez még egy-két esetleges haláleset a telefon miatt.
A Samsung kiadta a közleményt, hogy veszélyes a telefon, vissza kell vinni és vissza fizetik az árát. Ennyi, innentől kezdve Neked vissza kell vinni, hiába ágaskodsz. legalábbis minden józan paraszti ésszel gondolkodó ember ezt tenné, senki nem a saját maga ellensége. De tudod mit? Ne vidd vissza. Sőt, hagyd töltőn egész éjjel, aztán majd kelj fel arra, hogy a füst már az ágyig ér, és majd rájössz, hogy mennyire volt jó döntés ellenállni...!
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
Új hozzászólás Aktív témák
ph Mostantól nem fog működni az említett telefon a GearVR headseten belül.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Formula-1
- Asszociációs játék. :)
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hálózati / IP kamera
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T420 (i5 2nd, 8 GB, 120 SSD+ 320 HDD)
- Latitude 7420 2-in-1 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Xiaomi 12 Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Használt LAPTOP BAZÁR - HP - DELL - LENOVO (2 ÉV GARANCIA + SZÁMLA) Folyamatosan bővülő lista
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest