- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Dell notebook topic
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
Új hozzászólás Aktív témák
-
A`rpi
addikt
Az lehet hogy a játékok, és a konzolok "törésellenesek", de mint mindent ezeket is előbb utóbb feltörik. Legyen játékról vagy konzolról szó.
Multi esetén a csalókról nem is beszélve, prev gen konzolok, és PC egyaránt érintett és most itt nem a warezre gondolok, mert legális játékkal legális szerveren is simán összefuthatsz cheaterekkel, modderrel vagy akár hogy nevezhetjük, lényeg szoftver hibáit kihasználva futtat más programkódot amit a gyártó nem tett bele.
-
Wesder
titán
válasz
Ivy.4.Ever #10 üzenetére
Offline indítod, és gond megoldva...
-
Ivy.4.Ever
őstag
Sosem felejtem el amikor úgy adódott pár napig hogy megszűnt az internet hozzáférésünk otthon. Gondoltam akkor youtube helyett beizzítok valami játékot. Erre a steam felugrik és ragaszkodik hozzá hogy jelentkezzek be. Attól a pillanattól fogva én elbúcsúztam az összes ilyen-olyan online nyavajás játéktól...
-
dabadab
titán
Szoktak lenni mindenféle viccek az igazi programozókról, de a srác a doksik alapján a kontrollerrel viszi be a gépi kód byte-jait (a Mario sprite x és y koordinátáit)
-
DjFlanker
aktív tag
Minden tiszteletem a zseni őrülteké
-
-
twollah1976
őstag
SNES-re a demo scene-ben elég meglepő
(durva)dolgokat préselnek ki a gépből. -
Madárpók
aktív tag
Nem tartom valószínűnek.
A konzolok egyre inkább PC hardvert használnak, nem túl sok érdekes van bennük. Az előző generáció is már elég PC-szerű volt, a mostani pedig totálisan az, mindkettő egy x86-os AMD APU-ra épül.
Meg persze a modern konzolok brutálisan mod/hack/homebrew ellenesek, titkosított FW, titkosított RAM (!!!), a prociba épített OTP ROM (efuse), hypervisor stb.A játékok is teljesen más felépítésűek, egy modern 3D motor teljesen más mint egy SNES sidescroller.
-
Vajon lesz egy két aktuálkonzolos lurkó aki hasonlót csinál 20 év múlva?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Google Pixel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen TV-t vegyek?
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Házimozi belépő szinten
- gerner1
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT + Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- XPS 9530 15.6" 3.5K OLED i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- RTX 4090, I9-14990 PC Eladó!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest