Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
JKalo
tag
válasz
st3v3np3t3r #5077 üzenetére
Lehet hogy rosszul fogalmaztam..
A telot anno eu-s német raktárból vettem, de a TD-nek kinaba küldtem vissza, amikor kitoltottem a szokásos nyomtatványt, hogy ha javítás után visszaküldik ne kelljen vámot és áfát fizetnem. De most egy cseretelo jön vissza elvileg. Ez esetben mi a helyzet a vámeljárás során?
A postaktg. kifelé az én saram, mivel (tudatlanságom miatt) 30 napon belül a paypal-tól nem igényeltem vissza. De befelé csak remélem most Ök állják, de erre még rákérdezek...
-
JKalo
tag
Na, kaptam friss választ a TD-töl, a lassan 5hónapja tartó K3Note huzavonára. Megint le akarnak húzni további 8 dolcsival..., de ha a postaktg. állják belemegyek.
"Sorry, we sent an email before, but you did not reply.
The manufacturer has checked the item, and the repair fee is expensive. We made a compromise about change a new phone with manufactory. They agreed to change, but you need to pay 8USD.
We really appreciate if you can cover the cost.
(FAQ: How to send money? http://help.tinydeal.com/faq/detail/78)
Please get back to us when the payment is finished, then we will request the manufactory to repair it soon.
We are looking forward to your early reply."Volt már valaki hasonló cipöben? A visszaküldött telefonról kitöltött vámmentesítö papírral megúszhatom a küldött cseretelefon vám és áfa ktg-t?
[ Szerkesztve ]
-
JKalo
tag
válasz
matyasb #5048 üzenetére
Szia, a reklamálás a Tinydeal-on már december elején megtörtént, azóta levelezünk ...
Viszont most hogy utánanéztem kicsit a dolgoknak, lehet hogy kicsúsztam az idöböl?
- A telefont a paypal-on keresztül 2016.10.12. fizettem ki és 10.19. vettem át, ez 189 nap máig bezárólag. A Paypal 180 napig szavatol vagy a TD-s reklamáció elinditása a mérvadó? A TD-s reklamáció 2016.12.07. kezdödött.
- Visszaküldési ktg. csak 30napon belül igényelhetö vissza ? èn Február 30.-n küldtem vissza a telot :-(. -
JKalo
tag
Sziasztok, ez a PayPal -os dolog nekem új, kérhetnék bővebb infot?
- Hol tudok reklamálni? (Pl az eddigi teljes levelezésünket a TD-vel legszívesebben átküldeném nekik ...)
- Hol tudom a PostaKtg-t visszaigényelni?Köszi
-
JKalo
tag
Rég nem jártam erre..., de sajnos a helyzet csak rosszabb lett!
Rövid történetem.
A K3 Note telefont októberben kaptuk kézhez (127$+tok+folia) , kb. 1hónap használat után a Home&Back gombok inaktívvá váltak. Felvettem a kapcsolatot a TinyDeal-l, mire ök javítassam meg itthon és megegyezünk. A magyar szervíz egyértelmüen nem tudta megállapítani hardver vagy kijelzöhiba, de min. 70$ -nak megfelelö összeg körül saccolták a javítást. Mivel ezt a TinyDeal sokalta, kérték küldjem vissza nekik, majd Ök megjavittatják garanciában. (Posta ktg-m újabb 18$). Március 2. adtam fel nekik, 2hét alatt odaért, majd kinyögték, hogy 77$ ért visszavásárolják, amit náluk levásárolhatok!
(Normálisak ezek!? Ez éppen fele összeg, amit eddig rááldoztam, ráadásul nem is magamnak, hanem Apósomnak rendeltem! Kapok is érte azóta... )
Mivel a 77$ nem fogadtuk el, kértük a garanciális javítást, erre ök elküldik szervízbe. Múlt héten rákérdeztünk mi van a telefonnal. Mire visszaírták, hogy 32$ -s ajánlatot kaptak a szervíztöl, és -ne haragudjunk- de sokalták és egy másik szervízbe továbbküldték! Normálisak ezek!?Teljesen tanácstalannak érzem magam....
Járt már valaki hasonló cípöben? Nincs valami Ötletetek. tanácsotok mit tegyek?Egy bíztos, TinyDeal -tól soha többet!!!!
-
JKalo
tag
válasz
#19103744 #4797 üzenetére
nálam is ez a hiba, annyi különbséggel, hogy a menüben sem müködik :-(. Normál módban mindehol inaktív, viszont Recoveryben tökéletesen müködnek. Ebböl én arra következtetnék, hogy szoftver jellegü lehet a hiba, amit én sajna Rom-cserével nem tudtam orvosolni :-(
A TD-nél reklamáltam, és oda jutottam velük, hogy egy magyar szervizben javítassam meg és megosztják a javítás ktg-et. Most az ajánlatra várok - [link] - ....
-
JKalo
tag
válasz
gagyilovag #4718 üzenetére
Ez megoldást jelenthet a Back&Home gombjaim inaktívítására ;-( ?
Ennél "Format All" nem lehetséges ?! (legalábbis : "No Format All" ?) -
JKalo
tag
válasz
Dominó85 #4689 üzenetére
Hát úgy néz ki, hogy végső lehetőségként megpróbálnám az általad ajánlott "teljesen új Format All + Download-os Falshtool-os romtelepítést "
- TWRP -alól ez gondolom nem lehetséges, csak a ROM cserélése/telepítése (Flashtool) leírásod szerint ? A leírásban nem említed a Format All opciót, de gondolom ez is választható?
- A programok és a K3 Note szükséges driverei a Te Drivod-ról letölthetők
- valamint ugyaninnen az s433 -rom - Ez teljes format utáni felrakásra alkalmas Rom?Remélem ez megoldja a Back & Home billentyűket és nem fogom galyravágni a telót....
Válaszodra várva, légyszi javíts/pontosítsd ha valami nem fedi a valóságot.
Kösz
Kalo -
JKalo
tag
Köszi, ezt megpróbálom :-) ! (Nincs nálam a telo, de visszajelzek mire jutottam.)
Ha a Recovery-ben sem reagálnak, akkor az alábbi kijelzőcserével szerintetek megoldható a probléma?Olcsóbb keretes beszerzési forrást ha tudtok, ne tartsátok magatokban :-)
[ Szerkesztve ]
-
JKalo
tag
Sziasztok!
Eleinte hibátlan S427 cuoco romnál a következő hibával kapcsolatban kérném a segítségetek/véleményetek.A kijelző érintő gombok közül a középső és jobb oldali érzéketlen, nem reagál semmire. A telefon nem esett le.
Ez a kijelzőpanel vagy Rom hiba lehet? Találkozott valaki hasonló problémával?
A telot a tinydeal-ról Német raktárból rendeltem 2 hónapja. Mihez kezdjek vele? Küldjem vissza (de a rom csere miatt ez bukta) ? rendeljek másik kijelzőt rá és cseréljem ki ? Szervizbe vigyem (de hova)? -
JKalo
tag
válasz
Dominó85 #4487 üzenetére
Hát igazából próbáltam "biztosra menni" ?!, a forumot olvasgatva sokan ajánlgatták a vibe mellett.
Egy stabil ROM-ot szerettem volna a TD-s helyett, remélem sikerült?! Iagazából minimális igények kielégítése a cél, de az problémamentesen végezze.
A Telót apósom részére/kérésére rendeltem. Legfőképp telefonálás, többnyire Palrotos kihangosítással, némi wifis netezés, ismerkedés ... -
JKalo
tag
válasz
Dominó85 #4483 üzenetére
Hát nekem most elvileg rendben felment, de a 2. vipe és a "nem szabad,hogy a telo elinduljon" kimaradt ?!
1. vipe ( Dalvik cache + system + cache + built in card (felső) )
2. install zip kiválaszt - Flash zip kiválaszt > flash
3 Reboot systemEzekután elindult rendben. Mit okozhat a kimaradt Reboot megszakítás és utána 2. vipe ?
Kösz a segítséget! Jó éjt!
-
JKalo
tag
Na 3x csak az alsó kettő nem lett kiválasztva > wipe
Majd install zip.file kiválaszt
Flash zip > úgyanaz a zip fáj kiválaszt ( lehet ez nem kellet volna ? mert így kétszer is ki lett választva)
FlashÍgy most előszőr felment az új Rom hiba nélkül.
Az 1-ső két wipe olásnál mikor csak a dalvik cache és cache vagy a 2. nál + system : nem ment fel az új Rom, újrainduláskor nem lenovo képernyő fogadott alul zöld folyamatjelző csikkal, hanem fekete kijelző , mutatva hol tart 1 ..84 / 84 -
JKalo
tag
válasz
Dominó85 #4479 üzenetére
Most 2x a "Dalvik cache" + "Cache" mellett a "system2-t is wipe-oltam, de úgyanaz :-(
Internal storage cache -alatt a felső "built in card" -t érted? Ez esetben, akkor csak az alsó 2 pipa maradjon ki 3x próbálkozásra?
Advance Wipe ben lehet pipálgatni a videón szerepló dolgokat.
Dalvik cache
system
cache
built in card
built in card
External sd card -
JKalo
tag
Sziasztok,
megérkezett ma a TD-ről a teló, amelyre a leírás alapján szépen felraktam a cuco92 s427 ROm-ot.
Újraindítás után a következő üzeneteket kapom:
- A rendszer UI alk. sajnos leállt
OK A rendszer megpr. megoldani- majd: Sajnos a Android.process.acore alk. leállt: OK A rendszer megpr. megoldani
Na innen nem enged tovább sehova :-(
Előre is köz
Üdv
kalo -
JKalo
tag
A tinydealról, német raktárból készülök egy ilyen (K50-T3S) készüléket rendelni Apósom részére.
http://www.tinydeal.com/lenovo-k3-note-k50-t3s-55-fhd-2gb-ram-16gb-rom-mtk6752-4g-phone-p-159954.html?ship_to=HU
Olvasgatva a fórumot ezen is aktuális (mint a saját Vibe shot Z907 ) az azonnali rom csere, de ha jól látom ítt teljesen más a csere módja és jóval több a ROM választék.
- Melyik magyarnyelvü ROM vált be leginkább nektek ? (tudom ahány ember annyi féle ..., mint pl. a Vibe Shot -ra az s363)Domino85 blogjában megtaláltam a leéirást (habár elsöre nekem még nem egyértelmü) és a drive-on lévö anyagokat is megtaláltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kínából érkezett a Lenovo phabletje, amely irgalmatlanul sárga, meglehetősen méretes, hardveresen pedig a középkategória felső szegmensébe tartozik.
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával