- TV antenna és jelerősítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BIOS frissítés
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBOTER
addikt
Bocs, hogy összemostam a programozási nyelvet, futtatási környezetet a megjelenítési megoldással. Csak nyilván a HTML5 + CSS3 a WebGL-lel kiegészülve lenne most az elvárás egy webes játékra, vagy bármilyen egyéb látványos alkalmazásra.
#12: én arra gondolok, amikor megveszed a bútort az IKEA-ban, és meg szeretnéd nézni, hogy fog mutatni. Vagy egy tetőcserepet a házadon.
Biológia: rohadtul tetszik, erre gondolok, ebből kellene 100-szor több
-
ROBOTER
addikt
Én nem a technikai hátterére gondolok, hanem a felhasználására.
Ha azt nézed, hogy a Flash korszak csúcspontján irdatlan mennyiségű játékot fejlesztettek, és sokszor igen komoly munkák születtek, most a WebGL sehol nem tart. Nincs mögötte üzleti modell, a hirdetés alapú rendszerek helyett az alkalmazásáruházak hódítanak. Attól tartok, ez megpecsételi a sorsát.
És persze nem csak játék létezik a weben, sem tudományos célra (oktatás - ami engem érdekelne az egészből), sem üzleti célra (3D tervezés pl. bútorok, háztartási gépek, építőipar stb.) nem használják. A Java Appleteknek és a szoftveres Javascript engineknek nagyobb volt ebből a szempontból a kihasználtsága, pedig az is gyengus volt.
-
ROBOTER
addikt
Lenne egy évekkel ezelőtt írt Flash (Haxe + Sandy3D) vackom, amit kb. 20-szorosára kellene bővítenem funkcionalitásában, hogy legyen értelme és átírni valami létező webes platformra (WebGL). Csak rohadtul nem látom a WebGL-t úgy igazán beindulni, nyilván ennek üzleti oka is van. Kicsit félek beleölni több hónapnyi munkát a semmiért.
-
ROBOTER
addikt
Szóval akkor ha jól értettem (igazából ezt sejtettem, hogy nem függenek ennyire össze), a böngésző maga OpenGL nélkül képes támogatni a WebGL-t, mert az OpenGL kompatibilitást az ANGLE adja? Ez minden platformon, mindnen böngészőben így van? Gondolok itt a WebGL csoporttag Apple-re pl.
-
ROBOTER
addikt
Számomra csak egy a kérdés: az OpenGL esetleges bedöntése magával ránthatja a WebGL-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest