Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
Azok a cégek azért vitték olyan sokra, mert nem a felület fejlesztésére koncentráltak, hanem arra, ami mögötte van: adatbázisok, service-ek, infrastruktúra. Ez meg nem kifejezetten webfejlesztés, ehhez igazi mérnökök kellenek, nem flash-programozók, és ebből van a hiány Magyarországon. Előző munkahelyemen mi is interjúztattunk sok végzős informatikustanoncot, jelentkezőből nem volt hiány, de nagy részük olyan sötét volt, mint az éjszaka.
-
julius666
addikt
az senkit nem érdekel, h tudod-e definiálni a buborékrendezést és fel tudod-e írni a képletet (gyk: ez nem azt jelenti, h nem kell tudni).
Nem is mondtam ilyet. Én csak a pályaválasztáshoz probáltam segítséget nyújtani.
Később lehet hogy elég lesz csak használni a dolgokat, de egyetemen ez nem (mindig) működik. Ott általában meg is kell érteni. Én azt mondtam, aki erre képtelen, az a komolyabb felsőoktatási intézményeket inkább kerülje.a dw-s megjegyzésbe lehet, h csak beleértem, de azért egy olyan évtized után, amiben olyan cégek nőttek ki, mint a google, youtube, facebook, twitter, stb., stb., és úgy általában az alkalmazás fejlesztés a web felé tolódik, elég meredek lefikázni a webfejelsztést.
belemagyaráztad
Nem a webfejlesztést fikáztam (Isten ments!), hanem azt hogy sokan akik egy css layout-template-tel összedobnak egy oldalt illetve egy youtube videót embeddelni tudnak, már azt hiszik magukról hogy webdesignerek. Pedig nem.
Én sem vagyok atomfizikus csak mert tudok nagy mennyiségben atomokat mozgatni
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Teljesen új iPhone 16 128GB Black eladó (bontatlan+garancia)
- HP 15da0000nh Intel Silver N5000 / 8gb ddr4. / UHD 620 / 1TB Hdd / 70% akku / Olcsó DDR4-es laptop
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest