- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- OLED monitor topic
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
Azok a cégek azért vitték olyan sokra, mert nem a felület fejlesztésére koncentráltak, hanem arra, ami mögötte van: adatbázisok, service-ek, infrastruktúra. Ez meg nem kifejezetten webfejlesztés, ehhez igazi mérnökök kellenek, nem flash-programozók, és ebből van a hiány Magyarországon. Előző munkahelyemen mi is interjúztattunk sok végzős informatikustanoncot, jelentkezőből nem volt hiány, de nagy részük olyan sötét volt, mint az éjszaka.
-
julius666
addikt
az senkit nem érdekel, h tudod-e definiálni a buborékrendezést és fel tudod-e írni a képletet (gyk: ez nem azt jelenti, h nem kell tudni).
Nem is mondtam ilyet. Én csak a pályaválasztáshoz probáltam segítséget nyújtani.
Később lehet hogy elég lesz csak használni a dolgokat, de egyetemen ez nem (mindig) működik. Ott általában meg is kell érteni. Én azt mondtam, aki erre képtelen, az a komolyabb felsőoktatási intézményeket inkább kerülje.a dw-s megjegyzésbe lehet, h csak beleértem, de azért egy olyan évtized után, amiben olyan cégek nőttek ki, mint a google, youtube, facebook, twitter, stb., stb., és úgy általában az alkalmazás fejlesztés a web felé tolódik, elég meredek lefikázni a webfejelsztést.
belemagyaráztad

Nem a webfejlesztést fikáztam (Isten ments!), hanem azt hogy sokan akik egy css layout-template-tel összedobnak egy oldalt illetve egy youtube videót embeddelni tudnak, már azt hiszik magukról hogy webdesignerek. Pedig nem.
Én sem vagyok atomfizikus csak mert tudok nagy mennyiségben atomokat mozgatni
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Linux kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- OLED monitor topic
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- VGA kibeszélő offtopik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi