- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Bemutatkozott a Samsung Galaxy Tab A11 és Tab A11+
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
az senkit nem érdekel, h tudod-e definiálni a buborékrendezést és fel tudod-e írni a képletet (gyk: ez nem azt jelenti, h nem kell tudni).
Nem is mondtam ilyet. Én csak a pályaválasztáshoz probáltam segítséget nyújtani.
Később lehet hogy elég lesz csak használni a dolgokat, de egyetemen ez nem (mindig) működik. Ott általában meg is kell érteni. Én azt mondtam, aki erre képtelen, az a komolyabb felsőoktatási intézményeket inkább kerülje.a dw-s megjegyzésbe lehet, h csak beleértem, de azért egy olyan évtized után, amiben olyan cégek nőttek ki, mint a google, youtube, facebook, twitter, stb., stb., és úgy általában az alkalmazás fejlesztés a web felé tolódik, elég meredek lefikázni a webfejelsztést.
belemagyaráztad
Nem a webfejlesztést fikáztam (Isten ments!), hanem azt hogy sokan akik egy css layout-template-tel összedobnak egy oldalt illetve egy youtube videót embeddelni tudnak, már azt hiszik magukról hogy webdesignerek. Pedig nem.
Én sem vagyok atomfizikus csak mert tudok nagy mennyiségben atomokat mozgatni
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Küszöbön az androidos PC-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arch Linux
- Call of Duty: Black Ops 6
- Google Pixel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest