Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vitus
őstag
Te valaha csöpögtettél vissza bármit is? Vagy csak megkeseredve, irigykedve köpködted az olyan embereket akik olyan sikereket értek el amit te nem tudtál? És nem istenítem, csak tényeket közlök és az akkori 17 milliárd ami azóta sokszor sok millióval bővült lényegesen több mint amit mások tettek. És igen büszke lennék magamra ha az ő helyébe lehetnék hasonló sikerekkel, de csak egy csutak kis nyomoronc vagyok átlag keresettel mert ennyi futotta tőlem. Csak az a különbség kettőnk között, hogy nekem nem savanyú a szőlő és attól mert én nem vagyok olyan sikeres örülök és elismerem másokét.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest