Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Fujifilm X
- Samsung LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
- Modding és elektronikai kérdések
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
l.skywalker #49 üzenetére
Az elsőhöz én már p.nci vagyok
Amúgy én is csak tavaly ismertem meg közelebbről a Diablot rendesen, anno még a DII megjelenésekor elég kicsit voltam és nem fogtam fel belőle semmit angol nyelvtudás nélkül. Tavaly viszont a D2R amúgy eléggé behúzott, necroval soloban, barbárral meg coopban végignyomtam. Jó volt, de elég volt, minden karival biztos nem fogom végigjátszani, 1 karival 3x meg fix nem, ennyi időm nekem nincs 1 játékra
Rögtön utána a D3-at is megvettem, azt PS-en platináztam is, eléggé bejött. Ja, a D2 meg a D3 között meg a mobilos Diablo Immortalt is lenyomtam, nekem az is tetszett amúgy!
-
Guitar14
senior tag
válasz
l.skywalker #49 üzenetére
Na, látom nem csak az én fantáziámat birizgálta a Diablo 4 megjelenésével az első rész.
Szeretem nagyon a kettőt (csak az eredetivel játszottam a remasterrel nem) és a hármat de nagyon kipróbálnám az első részt, GOG-on sokszor akciós is - viszont még egyik diablot se vittem végig (ez az én szegénységi bizonyítványom pedig mindegyiket élvezem, de hosszú távon mindig megállok velük :/)
Mivel régebbi játék az első félek ez pár korszerűtlenség miatt nem tartana lázban annyira, főleg, hogy még nosztalgikusan sem kötődöm hozzá.De ahogy leírtad, látom te se játszottál még vele soha de végigjátszottad és élvezetesnek írod le. Kb. milyen hosszú? Legalább olyan jó mint a második rész kb.?
Új hozzászólás Aktív témák
lo 2022 után idén is folytatódik a NGB Mindenek előtt, pontozás nélkül, simán csak listát vezetve, amolyan játéknapló...
- BestBuy ruhás topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- Ducky One 3 Cherry switch billentyűzetek (DE/EN)
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest