Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomha 8V
addikt
"Középkategóriás tévészériával frissít a Toshiba"
Nem értem, miért jó a Toshiba-nak, ha most nekiáll brazil akció-szappanoperákat forgatni...
-
parkr
őstag
Gyárt még valaki más IPS paneles tv-ket? én csak az LG-ről tudok, de ami nekik van az többnyire csak a monitor méretű personal sorozat
-
ted_mosby
senior tag
válasz
fornettisuti #7 üzenetére
Hát az még a hülyének is megéri, hát még nekem ..
Szerintem beszerzek egyet.
-
jacint78
addikt
Hangszóróknak biztos nincs 15W kimeneti teljesítményűk, legfeljebb az erősítőnek. Inkább érzékenységük van, hangnyomásuk, és terhelhetőségük.
-
wolfman
veterán
Az IPS penelekkel ellátott termékek mindegyike képes a Full HD felbontás megjelenítésére, és cég exkluzív, különféle képjavító, képfeldogozó eljárásokat tömörítő Cevo névre hallgató csomagja sem hiányzik belőlük.
PONT! Nem is kell bele semmi több funkció, csak ennyi. Se okosítás, se 120Hz, semmi, csak ennyi. Talán akkor tudnánk olcsón is venni jó (nagy) TV-t.
fornettisuti: Akkor ok, ha az ár amit mondasz az 55"-osé!
-
ted_mosby
senior tag
Árat akarunk, skandálja a nép az MM előtt
De tényleg jó lenne tudni,mert most állok TV vásárlás előtt
-
Az a pötty hozzá van a tévéhez?
-
FRENK1988
veterán
És az ár?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A J8 családba 42, 47 és egy 55 hüvelykes készülék tartozik.
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 19.900 Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest