Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
válasz
Eugene Roe #257 üzenetére
egyben annak a jele hogy aki leírta egyrészt totál nincs képben a világ dolgaival (ha megfigyeled, a komcsizó amcsik 98%-ának fogalma sincs róla mit jelent a szó abból kiindulva hogy mire használja) másrészt kifogyott az érvként használható dolgokból
-
bambano
titán
válasz
Eugene Roe #143 üzenetére
próbálok nem politizálni, mert bezárják a topicot...
-
bambano
titán
válasz
Eugene Roe #137 üzenetére
(kizárólag a forgalom függő témára) rossz sorrend.
nem akarok politizálni, de nem úgy történt, hogy lett egy rossz helyzet, amire majd lecsaphat a 4ig. úgy történt, hogy lecsapott egy 4ig jellegű cég és attól lett rossz a helyzet.a 4ig úgy fog lecsapni, hogy felvásárol. már most is.
-
bambano
titán
válasz
Eugene Roe #25 üzenetére
egyébként ez a szolgáltatásminőség is egy nagy fejtörés mindenkinek. nekem nem, mert én értem, de a hatóságnak, az eu-nak, vonderleyennek meg a többinek mind az. sose láttak szolgáltatót.
az alap probléma, amire nem találtunk még feloldást, hogy én a saját hálózatomért tudok felelni, a saját hálózatomban tudok fejleszteni, ha kell, stb. az ügyfelet meg ez totálisan nem érdekli, ő a szolgáltatást végponttól végpontig érti, és azt akarja igénybe venni. magyarul ha valaki prohardverezni akar, hogy házon belüli példát mondjak, akkor neki a lakásától a ph! szerveréig terjedő teljes szakasz minősége adja a szolgáltatás minőségérzetét, miközben én csak az elejéért vagyok felelős.
egyébként meg az eu szigorított a szolgáltatásminőség mérésén, úgyhogy elvileg egyszerűbb érvényt szerezni a kifogásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest