Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
Ez akkor sem reális(az én igazságérzetem szerint..), mondjuk az, hogy nagyüzemben csinálta persze súlyosbító körülmény. Itthon, nem oly rég Pesten CD/DVD másoló ürgét fogtak el aki szintén nagyüzemben csinálta, na nekem ehhez hasonlít ez az ügy. De persze különbözik a jogrendszer így elfogadom, hogy ott mindent szigorúbban büntetnek, de akkor is túlzónak tartom, hogy akár 40 évet is kaphat, ha ez a maximum kiszabható büntetés akkor már örülhet ha 10-20 évvel megússza.
-
Narxis
nagyúr
különösen veszélyes a társadalomra az, aki ilyen cselekedetet követ el.
Ezt valahogy nehezen hiszem el ezzel a konkrét üggyel kapcsolatban. Egyszerűen számomra a modemek hekkelgetése nem tűnik többnek mint a bolti tolvajlás. Gyakorlatilag "internetet lop", semmi több. 5-6 évnél nem adnék többet érte, nálunk is valahogy így büntetik pl. a telefonok függetlenítését, STB-k módosítását stb.
Érdekes ez az angolszász jogrendszer.
-
Narxis
nagyúr
40 év?

Még jó, hogy gyilkosságért kevesebbet kapnak emberek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Intel találgatós topik
- Milyen videókártyát?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kézilabda topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi