Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez akkor sem reális(az én igazságérzetem szerint..), mondjuk az, hogy nagyüzemben csinálta persze súlyosbító körülmény. Itthon, nem oly rég Pesten CD/DVD másoló ürgét fogtak el aki szintén nagyüzemben csinálta, na nekem ehhez hasonlít ez az ügy. De persze különbözik a jogrendszer így elfogadom, hogy ott mindent szigorúbban büntetnek, de akkor is túlzónak tartom, hogy akár 40 évet is kaphat, ha ez a maximum kiszabható büntetés akkor már örülhet ha 10-20 évvel megússza.
-
különösen veszélyes a társadalomra az, aki ilyen cselekedetet követ el.
Ezt valahogy nehezen hiszem el ezzel a konkrét üggyel kapcsolatban. Egyszerűen számomra a modemek hekkelgetése nem tűnik többnek mint a bolti tolvajlás. Gyakorlatilag "internetet lop", semmi több. 5-6 évnél nem adnék többet érte, nálunk is valahogy így büntetik pl. a telefonok függetlenítését, STB-k módosítását stb.
Érdekes ez az angolszász jogrendszer.
-
40 év?
Még jó, hogy gyilkosságért kevesebbet kapnak emberek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest