Hirdetés
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lenovo LOQ 15 gamer notebook: árverseny a középkategóriában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Disaster24
csendes tag
Könnyen lehet, hogy igazad van, de én ezt a serial ellenőrzőt pl nem is találtam meg az oldalukon, csupán az egyik fórumozó által készített képről másoltam ki és néztem meg a kíváncsiság kedvéért, ugyanis ahogy írtam akkorra én már frissítettem rajta a fw-t.
Most jobban átböngészve itt [link] már elég konkrétan le vannak írva a teendők, melynek a végén összefoglalják, hogy:
HA a MODEL szám ÉS a SERIAL szám ellenőrző IS azt tanácsolja, hogy frissítsd a firmware-ed AKKOR válaszd ki az alábbi listából a te modelledet...Mindenesetre én ezt az oldalt is átolvastam anno mikor először néztem utána a dolognak, viszont egyáltalán nem rémlik ez a serial szám ellenőrző, sőt nekem úgy tűnik, hogy ezt az oldalt azóta kicsit átszerkesztették. A Drivedetect.exe akkor is be volt linkelve, sőt konkrétan az összes szöveg olvasható volt itt ami most ezen a linken érhető el: [link] Viszont serial szám ellenőrző sztem akkor még nem is volt.. De javítsatok ki ha tévednék!
Amúgy meg egyetértek audi100td-vel, a Seagate-nek tényleg félresikerült a .11-es szériája, és ezért megérdemli a negatív kritikát. Legyen a .12-es jobb, vagy akár az éppen piacon levő legjobb majd, de ezt most szvsz elcseszték..
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat 7200.11 szériás Barracuda merevlemezei sorozatos problémákkal küszködnek.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest