Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Új hozzászólás Aktív témák
-
maszi99
őstag
válasz
bishoplogan
üzenetére
Éppen erre voltam kíváncsi
, köszi 
Nagyon értékelem ha a pénzemért kemény tartalmat is adnak, és nem csak pár napot esetleg 1 hetet.
Lehet bármilyen szép is ha nincs tartalom (nőknél, és a bornál is) !!! -
maszi99
őstag
látványos a játék mindenesetre
, csak azt nem tudom mennyi tartalmat ad 
-
-kdM-
senior tag
Most próbáltam ki a demot boxon...nem nyűgözött le, se a grafika, se a játékmenet. Talán ha fél év múlva 2-4k-ért adják EA akcióban, de akkor is inkább Fable.
(ha nincs a Mass Effect 3 bónusz fel se rakom
) -
bishoplogan
senior tag
Steamen egyébként lesz achievement rendszer
-
Gabor343
tag
válasz
DrTroglodyte
üzenetére
Ha amiatt aggódsz, akkor megnyugtatlak nem kell benne "kártyáznod"
, a kártyák csak az ilyen karakterosztályokat szimbolizálják, az alapok a warrior, rouge, varázsló, íjász, aztán ahogy fejlődsz tovább, szakosodhatsz valamilyen fegyver használatára vagy valamilyen mágiára, sőt ha akarsz akkor csinálhatsz ilyen hibrid classokat is. (kb hasonló rendszer mint a skyrimben, hogy egyszerre lehetsz akár harcos is meg mágus is)Amúgy játszottam a demójával xboxon, összességében tetszett, az egyik nagyobb hiba, hogy nem lehetett állítani a kameranézetet(legalábbis én nem találtam ilyen opciót), alapból meg olyan közel van a karakterhez, hogy az már kb TPS nézetnek felel meg. A másik gondom meg a grafikával volt, azon belül is a karakterek kidolgozottságával, néhány karakter olyan csúnya volt amikor közelről mutatta párbeszéd közben, majdnem elhánytam magam.
Remélem a teljes verzióban még ezeken változtatnak majd.
Amúgy meg én ajánlom a játékot megvételre, ha nem is most, majd akkor amikor már kicsit lemegy az ára, mert megvan a maga hangulata.
-
Wizard of Oz
aktív tag
Tudtommal nem kell hozzá az Origin kliens, csak egy EA/Origin fiók az online passhoz. Meg hát Steamen is fent van.
-
cbr688
senior tag
válasz
DrTroglodyte
üzenetére
mit befolyásolnak pontosan ezek a kártyák?
-
DrTroglodyte
tag
Majdnem kedvet kaptam hozzá, de erre megláttam ezeket a kártyás dolgokat...kösz nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo i7 laptop, viseletes, üzemképes.
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS kijelző, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garan
- HP ProBook 445 G8, 14" HD kijelző, Ryzen 5 5600U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- HP ProBook 445R G6, 14" FHD IPS kijelző, Ryzen 5 3500U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év g
- Lenovo Thinkpad P52s, 15,6" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, Quadro P500 VGA, W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, köszi 

)
, a kártyák csak az ilyen karakterosztályokat szimbolizálják, az alapok a warrior, rouge, varázsló, íjász, aztán ahogy fejlődsz tovább, szakosodhatsz valamilyen fegyver használatára vagy valamilyen mágiára, sőt ha akarsz akkor csinálhatsz ilyen hibrid classokat is. (kb hasonló rendszer mint a skyrimben, hogy egyszerre lehetsz akár harcos is meg mágus is)
Remélem a teljes verzióban még ezeken változtatnak majd.