Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Nekem az Amnesia valahogy túl "mű" volt. Pont az, hogy a félelmet is helyettem szimulálta a játék, nekem valahogy épp visszásan jött át. Kb. 1 órát próbálkoztam vele, de még untam is közben, annyira ijesztő részek sem nagyon voltak. Inkább amolyan túl araszolgatós, máskor meg hajszál híján megmenekülős érzést keltett, és amit egyáltalán nem szeretek egy játékban sem, ha túl sokat "szívat". Lehet később jobban "beindul", de nekem megmaradt azóta is olyan "uborkaszezonos" game-nek.
-
Fitzgerald
veterán
Két képkocka elég volt belőle ahhoz, hogy egyből az Agony ugorjon be róla, és azonnal sejtettem, hogy ezzel 10-ből 9-en ugyanígy leszünk. Ettől függetlenül remélem, hogy ezt nem szarják el úgy, mint azt.
@Bici
Jah, amikor ott valaki azon a jellegzetes csöveshangon elüvölti magát, hogy "Ettél már a tiltott gyümölcsből? Ettél már b#zdmeg? B#sz#mak@rvaanyád!" Az simán ver bármilyen horror játékot hangulatban.
Be is kerülhetne a játékba kulturális referenciaként. -
laceszgamer
addikt
Hát eddig ez valahogy nem jött át, valamiért hiányzik belőle a hangulat vagy nem tudom, oké, hogy lopakodós, de már a trailer alapján az első benyomás : monoton.
-
zseko
veterán
válasz
Dark Archon #13 üzenetére
Megvettem ugyan, de a demót - stílusosan éjjel - próbálva azóta sem merek vele játszani
-
Jobbnak tűnik, mint az Agony, kíváncsian várom!
-
válasz
Dark Archon #13 üzenetére
Ráadásul annak idején még csak egy alaplapi borzalom, meg egy pár ezer forintos hulladék kategóriájú fejes prezentálta a játék hangját, holott a játék alfája, és omegája a hanghatások, amihez már kötelezők a nagyobb felbontású, és érzékenységű cuccok.
Mivel hifi vonalon azóta belehúztam, kíváncsi vagyok, hogy ezzel a DAC-al [link] , és ezzel a zárt fejessel [link] , mit villantana majd újra a játék. Lehet, hogy teszek is egy próbát rövidesen. -
-
Segal
veterán
válasz
hombre[EU] #9 üzenetére
Az is lesz valamikor jovore. Readasul azt is ex painkiller fejlesztok csinaljak. Azt jobban varom
Keress ra "Witchfire" a jatek neve. -
hombre[EU]
veterán
A dizájnnal nincs baj,de a stealth mechanikát nagyon könnyū elszúrni. Hentelōs shooter egyszerūbb lett volna
-
Dhampir
félisten
A magyar valóság rémisztőbb.
-
Bici
félisten
Hát én ebben még nem látom a horrort, csak a kifordított lényeket, de majd akár még jó is lehet, ha kitalálnak valami ijesztőt, vagy nyomasztót is.
-
törölt tag
Ez most komoly? Most jött ki nem rég egy ugyan ilyen és akkorát bukott, hogy már kb mindenki el is felejtette, hogy van/volt az a játék.
Én még címére sem emlékszem.
-
Archttila
veterán
Jóféle
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Mikrotik routerek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest