Hirdetés
- Elárulta a Valve, hogy mikor jöhet az új Steam Deck
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen házat vegyek?
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penész Gomba
tag
Tény, hogy sosem voltam egy szuper tanuló. Általános 5. vagy 6. osztályig voltam jó, aztán válás volt meg ilyesmik és leromlottak a jegyeim szinte a full ötösről 3 as körülire, ez gimiben (5 éves) lement 2-3 ra.
Érettségin viszont csak a matek lett kettes (39%-al yeye!) az összes többi 4 csak a magyar 3.
Ez után elvégeztem még egy EU-s Vendéglős képzést majd egy rendszergizdát (nem tudom minek).Szóval nem mondhatnám, hogy annyira szar voltam, szerintem simán átlagos, pláne hogy nem is buktam sosem. Egyszerűen akármilyen suliba kerültem (volt pár a költözések miatt) mindenhol hulladék tanárokat kaptam, egy hulladék rendszerben. Ha kérdeztél valami nem szorosan az éppen adott tananyaghoz kapcsolódót egyből ment az "Őőőő" őŐőŐŐŐŐ" "Nemtudoooom" "őőőőőŐŐő" aztán következő órán meg a szopatás mert lényegében beégett a saját "területén".
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Elárulta a Valve, hogy mikor jöhet az új Steam Deck
- Renault, Dacia topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kriptovaluták és az adózás
- Microsoft Excel topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Linux Mint
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- További aktív témák...
- iPhone 13 PRO MAX 256GB sierra blue KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 89%!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- iPhone 16 128GB pink KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 94%!
- Eladó egy Pixel 7a
- Apple iMac 27" 5K ( 2019 ) Core i9 / 1TB SSD / 40GB / Sequoia
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- Samsung UE75DU7172U 189 cm / 75 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest