Hirdetés
- Gaming notebook topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigster
senior tag
válasz
#32839680 #295 üzenetére
Írod:
Sok tanár csak arra képes hogy kinyitják a könyvet aláhúzatja az elméletet aztán következő órára tanuld meg, teljesen felesleges, viszont hasznos lenne netikettet tanulni, sok ember annyira tudatlan, hogy képes nyilvánvaló vírusos linkre rákattintani, ilyeneket is hasznos lenne elmondani, szóval inkább az életben használható dolgokra nevelni.
Nem fogod elhinni, de nincs könyv, amiben alá lehetne húzni a dolgokat. Bizony minden órán csak azt fogják megtanulni, amit én elmondok nekik. Ha valami kimarad, akkor nem tudnak utánalapozni a könyvben. Lehet, hogy sokaknak furcsa, de azért van ám felelősség benne - nem is kevés.
Tanítani meg azt kell, ami a (jelenlegi) tantervben benne van. Nem ám bármit, ami neked vagy nekem érdekesebb esetleg. Ez jelnleg az informatika érettségi témaköreit jelenti nagyjából.
Valószínű a fórumon néhányan meg tudnának tartani egy órát úgy-ahogy. Láttam, hallottam programozásban állítólag profikat oktatóvideókon, "konferenciákon" borzalmasan nyökögni, szenvedni. Pedig bárki meg tudja csinálni szerinted.
Lehet, hogy mikrokontrollert nem programozok, de azért nem hinném, hogy szégyenkeznem kéne a tudásom miatt egy bme-s programozó mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest