Új hozzászólás Aktív témák

• pigster

senior tag

válasz #32839680 #295 üzenetére

Írod:
    Sok tanár csak arra képes hogy kinyitják a könyvet aláhúzatja az elméletet aztán következő órára tanuld meg, teljesen felesleges, viszont hasznos lenne netikettet tanulni, sok ember annyira tudatlan, hogy képes nyilvánvaló vírusos linkre rákattintani, ilyeneket is hasznos lenne elmondani, szóval inkább az életben használható dolgokra nevelni.
    Nem fogod elhinni, de nincs könyv, amiben alá lehetne húzni a dolgokat. Bizony minden órán csak azt fogják megtanulni, amit én elmondok nekik. Ha valami kimarad, akkor nem tudnak utánalapozni a könyvben. Lehet, hogy sokaknak furcsa, de azért van ám felelősség benne - nem is kevés.
    Tanítani meg azt kell, ami a (jelenlegi) tantervben benne van. Nem ám bármit, ami neked vagy nekem érdekesebb esetleg. Ez jelnleg az informatika érettségi témaköreit jelenti nagyjából.
    Valószínű a fórumon néhányan meg tudnának tartani egy órát úgy-ahogy. Láttam, hallottam programozásban állítólag profikat oktatóvideókon, "konferenciákon" borzalmasan nyökögni, szenvedni. Pedig bárki meg tudja csinálni szerinted.
    Lehet, hogy mikrokontrollert nem programozok, de azért nem hinném, hogy szégyenkeznem kéne a tudásom miatt egy bme-s programozó mellett.

Új hozzászólás Aktív témák