Hirdetés
- Augusztusi hardverszuflé
- OLED monitor topic
- Bezár az Anandtech
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigster
senior tag
válasz
#32839680 #295 üzenetére
Írod:
Sok tanár csak arra képes hogy kinyitják a könyvet aláhúzatja az elméletet aztán következő órára tanuld meg, teljesen felesleges, viszont hasznos lenne netikettet tanulni, sok ember annyira tudatlan, hogy képes nyilvánvaló vírusos linkre rákattintani, ilyeneket is hasznos lenne elmondani, szóval inkább az életben használható dolgokra nevelni.
Nem fogod elhinni, de nincs könyv, amiben alá lehetne húzni a dolgokat. Bizony minden órán csak azt fogják megtanulni, amit én elmondok nekik. Ha valami kimarad, akkor nem tudnak utánalapozni a könyvben. Lehet, hogy sokaknak furcsa, de azért van ám felelősség benne - nem is kevés.
Tanítani meg azt kell, ami a (jelenlegi) tantervben benne van. Nem ám bármit, ami neked vagy nekem érdekesebb esetleg. Ez jelnleg az informatika érettségi témaköreit jelenti nagyjából.
Valószínű a fórumon néhányan meg tudnának tartani egy órát úgy-ahogy. Láttam, hallottam programozásban állítólag profikat oktatóvideókon, "konferenciákon" borzalmasan nyökögni, szenvedni. Pedig bárki meg tudja csinálni szerinted.
Lehet, hogy mikrokontrollert nem programozok, de azért nem hinném, hogy szégyenkeznem kéne a tudásom miatt egy bme-s programozó mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- T15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10610U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Next level racing wheel stand 2.0
- Panasonic Lumix GX80 - makulátlan állapotban, sok extrával
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI Kitűnő Állapotban!
- ÚJ Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k (2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest