- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Autóhifi
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dealerman
aktív tag
-
solaris17
aktív tag
úgy rávernék egy 5 kilós samuval
Phenom II X6 | 8 GB CORSAIR XS3 | Kingston V300 | HD 7790 | Creative X-FI Fatal1ty
-
remington2
senior tag
Ez a teszt egy akkora epic fail, hogy a túlsó végét a NASA vizsgálja a Hubble teleszkóppal . . .
Gagyi kínai termék felmatricázva, túlárazva (jó magyar szokás szerint). És ha valami gáz van, és sokan panaszkodnak rá, jön a válogatott moderátorokból / házigazdákból, és bevédi.
Lesz majd teszt kínai zenélő, karácsonyfa-formájú, vibrátorként is használható LED-es kulcstartókról is?
They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D
-
Neurotoxin
őstag
Újabb ebay-es szemét, amire rászitáltak egy "márkát". Amúgy poén, hogy a 911-est 1:1-ben azért nem merték lekoppintani. A fentebb linkelt Audi, viszont egész igényesnek néz ki.
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
-
dealerman
aktív tag
ez lemaradt : ha 1200 ft lenne akkor a mondat megállná a helyét
underground techno will never die
-
dealerman
aktív tag
"Kifejezetten jól járnak az egér fő gombjai, és a görgő működésére sem lehet panaszunk, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy nagyjából háromezer forintos egérről beszélünk"
underground techno will never die
-
Graphics
Jómunkásember
válasz sing1ep1ayer #77 üzenetére
Minden szóval egyet kell értenem..
2024: https://cdn.rios.hu/dl/cnt/2015-12/124496/torvalds.jpg
-
Szatyor95
senior tag
(#74) DarkFater: Ez nem lehet véletlen, biztosan az egér az oka a nagy forgalomnak.
(#75) pszichiáter: Azt hiszem én maradnék a jó öreg fogkefénél. Viszont nem egy őrült alak -szerencsémre-, azon kevés dokik közé tartozik, akik tényleg segítenek az embereknek.Nyugodj békében Integra!
-
DarkFater
tag
válasz Szatyor95 #69 üzenetére
Kedves Szatyor!
Ne ijedezz, használd nyugodtan.
Amióta ilyen egeret használok 300%-al több bevételt termel a cégem!
Szóval hihetetlenül jó az egér!Vagy lehet csak azért van ez mert karácsonyi szezon van???
Addig röhögtünk azon amit a főnök mondott, amíg rá nem jöttünk, hogy ez a mai feladat...
-
törölt tag
válasz DarkFater #71 üzenetére
Samu és egyéb termékeknél ahol van garijegy, ott nincs is semmi para. Beviszed a márkaszervizbe és csókolom! Viszont más termékeknél ez már bajos volt amit úgy adtak el, hogy a blokk ellenében Ők cserélik vagy épp szervizelik.
Adtak ám el így Samu termékeket is. Az már csak a vásárlón múlt, hogy a Samu garijegyért sikítozik-e vagy sem! Ha nem tette, akkor szívott. -
DarkFater
tag
válasz #09819904 #70 üzenetére
Ez nem kerek nekem.
Ha a Mediastore becsődölt, akkor te mint végfelhasználó jogosult vagy máshoz fordulni.
Az erősorrend a következő:
1. Kijelölt szervíz (ha van)
2. Kiskereskedő
3. Magyarországi forgalmazóHa a Mediastore volt a forgalmazó akkor az az peches apacs indián esete (lásd még szopacs címszó alatt)
Ha ez egy LG vagy Samu tévé volt akkor még mindig lehet próbálkozni, mert van olyan nagy márka aki nem veszi annyira szigorúan, hogy honnan is van a cucc azaz EU melyik szegletéből és pontosan hogy is jutottál hozzá. Például a Samsung vidáman elfogadta a lengyel garjegyet egy időben, most nem tudom mi az álláspontjuk.
Addig röhögtünk azon amit a főnök mondott, amíg rá nem jöttünk, hogy ez a mai feladat...
-
törölt tag
válasz DarkFater #68 üzenetére
Most őszintén!
Megvettél egy pl. 150.000 ft értékű LED TV-t a (mondjuk) Media Store Kft.-től. A cég bedobta a végelszámolást a cégbírósághoz. Ugyebár közzéteszik, hogy végelszámolás alá került a cég és aki követeléssel akar élni annak 40 napja van. Téged már csak az fogad a bolt helyén, hogy "Technikai okok miatt zárva!". Nyilván nem felújítás lesz, hanem majd jön az új cég a helyére. Gondolod naivan, hogy vársz egy kicsit, hátha. Aztán eltelik egy hét, semmi. Eltelik kettő, szintén semmi! Utána elballagsz a fogyasztóvédelemhez akik nem egy CSI sebességű és hatáskörű testület. Itt két véglet lesz! Az egyik az, hogy a panaszodat felveszik, aztán majd 30 nap múlva kapsz valami értesítést. Na, ez szokott a legkevésbé előfordulni! Ha mégis akkor hatáskör hiánya duma lesz...
A másik az, hogy elküldenek valami békéltető testülethez akik szintén 30 nappal dolgoznak. Nyilván nem fogsz egyből a rendőrségre rohanni. Egyrészt, mert Ők se tudnának sokkal többet tenni, másrészt a jegyzőkönyv után úgyis elküldenek a bíróságra.
Magyarán a köreid végén marad az, hogy ügyvédet kell fogadnod. Az ügyvéd egy kis apróért meghallgat, majd egy kellemesebb összegért elvállal. Ilyenkor már ott tartasz, hogy a legjobb esetben 5000 volt a meghallgatás, 20000 az, hogy elballag a Markóba az ügyvéd. De még mindig nem történt semmi! Ha a bíróság - és ez sűrűn előfordul -, az első körben nem tud mit kiálmodni akkor jön a második alkalom. Ilyenkor már mínusz 45000-nél fogsz tartani, de még mindig nem történt.
Ha matekozunk joggal együtt akkor oda fogunk kilyukadni, hogy HA sikerül a pered akkor mindent (elméletileg) megtérít az eladó. HA nem akkor meg ott tartasz, hogy olcsóbb lett volna megjavíttatni, mint perelni.
Arról nem is beszélve, hogy a javíttatás mennyivel hamarabb megvan!"Fukar" egy világ ez!
-
DarkFater
tag
válasz #09819904 #67 üzenetére
Jelen esetben nálunk a külföldi gyártó bukott be és mi meg mint Magyarországi forgalmazó helyt kellett állnunk helyette még így is, mert a törvények értelmében az elsődleges magyar forgalmazó az olyan mintha ő egy gyártó lenne.
Egyébként esetedben az okosítás volt a gond.
Ugyanis ha a kereskedő eltűnik a nagykereskedő és az importőr még mindig helyt kell álljon, tehát a kereskedő hiányában a népek még mindig vihetik a cuccost hozzájuk.De ha "okosított" az áru akkor macera. Az vidám amikor azt mondja az importőr, hogy "ilyen terméket, ezzel a gyári számmal mi Magyarországra soha nem hoztunk be, bocsika ezt nem tudjuk garanciában kezelni"
Megkeresed a gyártót, az meg azt mondja, hogy "ja kérem. Ez egy lopott szállítmány. Mesélj, hogy került hozzád? Küldhetjük a rendőrséget???"
Na akkor vagy szépen meglőve igazán !!!
Hát igen. A Mi*****l az egy szép sztori volt. A vámosok a mai napig elmorzsolnak egy-két könnycseppet a szemük sarkában ha valaki felemlegeti.
-
törölt tag
válasz DarkFater #65 üzenetére
A garanciáról a jogutód köteles gondoskodni! Ha jogutód nélkül szűnik meg egy cég és a cégbírósághoz 40 napig nem jön semmilyen követelés, akkor utána már szívás van! Lehet persze pereskedni, de akkor már túl sok esélye nem lesz a dolgoknak.
Volt egy szép nagy "magyar" hálózat ami betelepült rengeteg helyre, eladta az okosított dolgokat, majd megszűnt jogutód nélkül. Szerinted a vásárlók mit tudtak tenni? Elmentek a fogyasztóvédelemhez és a PSZÁF-hez, hátha valamelyik tud segíteni nekik. Na, ebből mi lett? Hatásköre hiányára való hivatkozással mindkét társaság a bírósághoz küldte a feleket. A bíróság meg nagyon nem tudott mit tenni. Éljen a jogrendszerbeli bughalmaz!
-
-
DarkFater
tag
Biztosan tudom, hogy ez inkább a 4-5 dolláros ebay kategória. Amiről te beszélsz az a 600 dpi.
Ugyanis kicsit felbattam az agyamat azon ami rosszindulat folyik szokásos magyar módon a csapból.
Rákérdeztem ismerősnél és beletrafáltam.
Kiderült, hogy ismerem a gyárat.Amúgy a kalkulációd nyomokban egész jó volt.
Jó a logikád, csak kihagytál egy valag költséget.
Persze mivel nem vagy szakmabeli nem kell tudnod, hogy a szállítás durván megdobja a költségeket, nem beszélve a vámolás, minősítés, EU doksi, környezetvédelmi termékdíj, és egyéb adminisztratív baromságok amik felmerülnek.És akkor még a kereskedelmi költségekről nem beszéltünk, mint bolt fenntartása, értékesítés, marketing, stb
és akkor még ezen felül jönnek az ínyencségek mint üzleti kockázat kezelése.
Ne nevess ebbe én belefutottam tavaly, mikor csődbe ment az egyik beszállító. Találd ki ki állja ilyenkor a garit? A magyar kereskedő.. Újjé ez volt egy 300 ezer forintos tapasztalat. És NAGYON örülök, hogy csak ennyi volt.A rizikóról:
Egy rossz beszállító vagy egy jó beszállító rossz szériája tönkre tud vágni egy céget.
Nekünk idén egy majd 10 éve csont nélkül beszállító kínai cég kefélt el egy egész szállítmányt.
90%-ban hibás volt és még azt sem mondta, hogy "bocs, elkúrtuk"
Szerencsére javítható hiba volt és bár kicsit ellenkeztek, de végül sikeresen rájuk vertük a javítási költséget.Ezt is mind mind bele kell számolnod ha nagyban kereskedsz...
Tudod hányan belevágtak tabletba, a hozzád hasonlóan gondolkodók???
Én akkor mondtam azt, hogy mi ebből biztosan kimaradunk amikor a feleségem kozmetikusa mondta azt, hogy őnekik is ezt ajánlották befektetésnek, mert ez most nagyon megy és beleraktak tabletba 6 millát. Mínusz 3 millával száltak ki.
-
Zola007
veterán
válasz DarkFater #60 üzenetére
nem kell azért kínába menni, lengyelek, csehek, szlovákok és a nem meglepő: magyarok is tudnak viszonylag jó áron minőségi cipőt gyártani
elég csak szétnézni egy munkavédelmi boltban, teljesen jól kinéző félcipők (múltkor utcára majdnem ott vettem cipőt, csak nem volt méretben) és bakancsok vannak 10-12e alatt, amik valódi bőrből és tartósak.mert ipari környezetben már marhára nem állja meg a helyét a gagyi, amit a consumer piacon elsóznak
ha vesz egy építkezési vállalkozó 100 párt a dolgozóinak és lehullik a lábukról 1 hét után, akkor az elég "ciki" (most itt nem a sz.rrágó vállalkozókra gondolok, akik még kesztyűn, sisakon, anyagon is spórolnak)persze ott is vannak próbálkozások, de hamar kihullik a legalja, mert hosszú távon nem éri meg
a kínai is tud minőséget gyártani, ahogy írtad, viszont ennek ára van, azonban ez az egér a fotók alapján 1:1-ben ugyanaz mint amit ebayről lősz 2 dollárért
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
DarkFater
tag
Én nem csak láttam, fogtam egy Level 5-ot..
Konkrétan vettem egyet, mert kíváncsi voltam és nem csak a szám jár, hanem szeretek megbizonyosodni dolgokról. A 202-es sorozat nem nyerte el tetszésemet, de a 201-es okésnak tűnt.Itt figyel az egerentyű az egérpadomon.
Röhögni fogsz: használom és meglepően jó. Tényleg korrekt.
Kíváncsi vagyok hogy szuperál hosszabb távon.Amúgy van egy nagy doboz mintaegerem kínából. (Valahogy minden vacakkal megtalálnak. Egyszer érdeklődtem egy partnernek szélerőmű után, azóta azok is rámjárnak... de azok bezzeg csesznek mintát küldeni )
Ha akarod egyszer megmutatom neked a legalját. Húúúúúúú......
Kedvencem a gamer egérpad csúszós vacak műanyagból. Jobban csúszott az asztalon, mint rajta az egér. Bár azt már lehet, hogy kivágtam...
-
DarkFater
tag
válasz DarkFater #59 üzenetére
Ja igen. Cipő?? persze...
Én is vettem egyszer kínai bőrcipőt nagyon korrekt áron csak azt nem értettem, hogy mi a francért izzad benne brutálisan a lábam és miért fáj a sarkam benne.
Aztán mikor meguntam, "megvizsgáltam".
A bőr az kiderült, hogy nem bőr, hanem csak jól kidolgozott műanyag.
A cipő talpából, sarkából hiányzott minden bélés, rezgéscsillapítás vagy mifene cserében jó merev volt, ezért éreztem én benne olyan direktben az aszfaltot. Persze ezt egy cipőszakmabeli korrektebbül el tudná mondani és sajnos ebben laikus vagyok. Azt tudom csak, hogy nagyon sz*** volt.Addig röhögtünk azon amit a főnök mondott, amíg rá nem jöttünk, hogy ez a mai feladat...
-
DarkFater
tag
válasz #09819904 #58 üzenetére
Nincs igazad.
A kínai kereskedőd se mondott el neked mindent. Ő is az alját hozza és csak 500%-ot fog rajta, mert ő az aki beszéli a nyelvet és tudja a tuti forrást.A Swarowski kristályos egér amit ő árul az meg igen érdekes lehet. Kb annyi köze lehet a Swarowskihoz mint egy Trabantnak a BMW-hez. Bizony mindkettő autó, csak kis különbséggel
Én is kínai cuccokkal foglalkozom már jóideje és rendszeresen járok ki is tárgyalni.
Amit sokan nem tudnak, hogy mostmár MINDEN kínában készül. A legvadabb high-tech ( lásd Iphone) és a leggagyibb gagyi is.Ami a legfontosabb: A kínai hidegvérrel lop el minden ötletet nyugatról és megcsinálja a saját "olcsóbb" verzióját. Ez nem sokkal rosszabb, de sokkal olcsóbb.
Ezután jön egy másik kínai, ellopja az első kínai ötletét és megcsinálja ugyanazt még gagyibban, még olcsóbban és eladja neked saját ötletként.
Tavaly egy német partner kérésére kerestem gyártót egy termékre kínában és komolyan "sírok bazdmeg" hangulatba kerültem, amikor az ötödik cég mutatta be nekem "legújabb" fejlesztésüket és kezembe nyomták UGYANAZT a terméket. Persze egyik "gyártó" sem igazi gyártó volt csak összeszerelő. Két hét után meglett a korrekt forrás. Biztosan mondhatom, hogy vackot tényleg tudsz szerezni 5 perces utánajárással, de jót....
A magyar kereskedők közül a pénzéhesebb mit csinál, tényleg behozza a legeslegalját, mert a magyarnak csak az számít, hogy olcsó legyen. Kinézetre olyan is, de belül..... Mi magyarok meg olyan fafok vagyunk, hogy megvesszük. Én most már ott tartok, hogy kiráz a hideg az akciós cuccoktól.
És már többször belefutottam menő magyar kereskedőkbe...
Volt olyan, aki mondta, hogy a német partnerünk (szintén kínában gyártatott) alsókategóriás cuccai neki drágák, mert ő tud ugyanilyet 40%-al olcsóbban és ha a német féláron adná akkor ő óriási mennyiségeket venne tőle. Mondom neki, nem fog menni, mert itt odafigyelnek a minőségre és annak ára van kínában is. Tudjuk bizonyítani, hogy ennél a terméknél a gari az 0,2%. Erre mit mond a magyar kereskedő? Nálam most a gari 30% és ha a német lemegy árban, akkor nem bánja ha minden harmadik hibás lesz nála is, mert Magyarországon ez elmegy...Erről ennyit.
Kivitel alapján én azt mondom ez a cucc biztosan nem az alja, ezzel szemben az általad egekig magasztalt Canyon-ról biztosan tudom, hogy az bizony az az. Nekem kedvencem az 500 forintos füles, amit úgy vágnak utánad és kb Sokol rádió hangzás, de hát kinek a pap, kinek a papné.
Az A4tech sem prémium márka, hanem egy korrekt ár/érték arányú felső alsó kategória vagy alsó középkategória, attól függ honnan nézzük.
Tehát lehet, hogy ebből az egérből is kapsz hasonlót 500 forintért ami működik is és lehet, hogy kapsz 200-ért olyat amiből minden második beszarik 2 nap után.
Én azt mondom, hogy jó magyar szokás szerinti fikázást abba kellene hagyni és adni egy esélyt a srácoknak. Hátha tényleg jobban odafigyelnek a dolgokra. Hmmm?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A vicc az, hogy bemész egy kínai boltba és ott is megkapod olcsóbban. Nem is kell nagyon ebay és hasonló oldalakra menni!
Ott van a swarovskis egér is a legtöbb üzlet kirakatában. 1.000 ftért megy!Még annyit tennék szóvá, hogy tegnap néztem egy riportot amibe egy kínai fazon beszélt. Elmondta, hogy felháborítja az, hogy Kínából a gagyibb árukat hozzák csak és a minőségit pedig nem! Így nagyon sokan úgy ítélik meg Őket, hogy csak silány minőségű terméket gyártanak.
Szóba kerültek a cipők is amiknek itt két hét alatt leesik a talpa. Erre elmondta, hogy odakint ez a legolcsóbb cipő az alsó rétegnek, úgymond filléres termék amit kint akár havonta is tudnak cserélni újra, mert olyan olcsó. Viszont máshol már drágán adják, ami szintén nem jó benyomást tesz a vásárlókra.A cikken én is fennakadtam, hiszen majdnem napi, esetleg heti szinten eddig azt láttam, hogy gamer egér, új HDD-k, SSD-k, tápok, stb., aztán jött egy "filléres" termék.
Oké, hogy kell ilyeneket is mutatni, mert a vásárlók felvilágosítása fontos! De sokkal jobb lenne egy átfogóbb cikk több ilyesmi termékkel. Az A4, Canyon, stb. olyan márkákat amiket pl. a Bestbyte is értékesít. Mert vannak olyan márkák amikből a drága prémium termék sokkal gagyibb, mint egy 4.000 forintos alternatíva.
S ebből ugye következve az, hogy lehetne olyan cikket is írni, hogy gépek alap szinttől a felső kategóriáig. Tény, lenne vagy 30 oldal. Viszont az tartalommal teli, komplex írás lenne.
Látná a user, hogy a piacon, ha egy alap gépet szeretne összerakni úgy, hogy minden új az kb. 40-80 ezerből kihozható, egy középszintű vagy épp gamer gép meg ennyibe-annyiba. S mivel publikusak az árak, lehetne érzékeltetni különféle oldalakkal, hogy mit honnan érdemes.
Szerintem igencsak megugrana az olvasók száma. De ez csak egy ötlet! -
Dominó85
addikt
válasz zolee5016 #55 üzenetére
Ennyi pénzért bőven van minőségibb alternatíva is. Illetve amint azt jó páran leírták ezek 5 dolcsis kínai xarok magyar megfelelői Level5 "márkanév" alatt háromszoros áron... A kispénzűeknek sem éri meg ez a bóvli... Láttam/fogtam Level5 cuccokat és bőven van hova fejlődbiük az alsó szegmensben lévő konkurens termékekhez képest is.
* Péter - 06302461862 *
-
zolee5016
őstag
Viszont valljuk meg van eőnye is a gyengébb dolgok bemutatásának.Én sem rohanok érte,meg nem céleszköz számomra sem...de...
..
-Nem mindenki profi user,van aki idetéved olvasgatni..nem vár el 1-2 k-s dOlgokról sokat,viszont nem kell így sokat elvárnia a 3-5 k-s cuccal szembe sem
-Megemlítik...nem is olyan rossz,mint elsőre várták
-Ha minden gyártó neve rögzül,és kb kIismerhető termékekkel rendelkeznek,mindenki objektívvebb képet festhet a piacról,és a gyártóról magáról
-Nemcsak a felsőkategória,és nem csak csúcshardverekkel rendelkező user létezik...haggyjátok meg a kispénzüeknek is a játszóterét...és ezen oldalon is rengeteg ilyen ember van.
A nagy fújolásról meg negatív hozzállásról jutott ez mind eszembe....Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
Taybore
aktív tag
Ez azért nem olyan forradalmi, évekkel ezelőtt voltak már ilyenek:
-
Graphics
Jómunkásember
Marketingcikk.
2024: https://cdn.rios.hu/dl/cnt/2015-12/124496/torvalds.jpg
-
Dominó85
addikt
Vicc, hogy milyen "xarságokról" születnek itt cikkek...
* Péter - 06302461862 *
-
Mate
nagyúr
Te tudod beszerezni kinti kiskerből 500-ért.
Ha rendelnek nagy tételben ilyet, kb. 200 Ft-ért megszerzik.... A többit ezután számold.
Meg ne felejtsd el hozzászámolni a marketinget, mert arra is költöttek mint a látjuk.
Meg mi van azzal a 3 emberrel aki elrakja a garanciát és cseréltetni akarja? Annak állni kell egy új 200 Ft-os egeret. Azért az is pénz ám.Amúgy honlapon jó a leírása az egérnek
"A továbbfejlesztett optikai érzékelő gyors mozgásérzékelést és nagy pontosságot biztosít szinte minden felületen"
"Univerzális egér mind jobb, mind balkezes használatra. Az energonomikus forma lehetővé teszi kisebb és nagyobb kézzel is a kényelmes használatot. Nem fárasztja a kezet hosszabb használat után sem."
Hát nem tudom mit hova fejlesztettek, ennél egyszerűbb eszköz már nem létezik.
Mind jobb és balkezesek számára... Miután mind a két kéznek kényelmetlen így ez a rész még igaz is, meg hát fene se tudja milyen az "energonomikus" egér. Még nem volt szerencsém hozzá.[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz #09819904 #40 üzenetére
besz ár: 500
vámmal 530 (besz. ár + 6%)
haszon 2000
áfával 3210 ( vámolt + haszon) +27%minden okés, jók vagyunk
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Maximum1
őstag
válasz #09819904 #45 üzenetére
Ez a cég nem az ilyen magasan képzett emberekre épít mint amilyenek itt összeszoktak gyűlni egy ilyen cikkre.
Viszont abban biztos lehetsz, /lehettek/ hogy ebből a sok kacatból fog venni amg dzsippet, vagy akármit.
Ebben az országban jelenleg az olcsó szart még mindig könnyű eladni, a minőséget jelenleg a hazánkba települt ukránok vásárolják.
De persze ezt nehéz látni a monitor előtt ülve. -
Pug
veterán
"Kipróbáltuk a Level5 autó formájú egerét"
De miért?
-
vhw
addikt
"A Level5 márka azzal a céllal jött létre, hogy a legalacsonyabb árszegmensben olyan minőséget nyújtson, ami csak egy-két lépcsővel magasabban jellemző."
Ez a mottó magától a cégtől ered?
Hol található ez az "egy-két lépcsővel magasabban"?
Mert a jelenlegi termék a linkelt képek alapján egy olcsó kínai tucatáru, amit egyes helyeken fillérekért is beszerezhető.
Hol fedezhető fel az egy-két lépcsővel magasabb minőség? (az árképzésben?)
Ebben az árszegmensben (~3k JMF) már nem egészen ilyen búcsús minőséget nyújtanak más gyártók.
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
zolee5016
őstag
hmm nem újdonság már az lyen-olyan formájú egér...de ez nekem is tetszik,mégha nem is valami hú de minőségi cucc.....8-10 éves kiskölyöknek simán vállalható
[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
Zola007
veterán
ez az egér jelenleg 500 ft ebayen, én sem tudom hogy lesz belőle 3200
-
pigster
senior tag
válasz Armagedown #33 üzenetére
Egészen biztosan...
Pont ma rendeltem ebay.de-ről egy trust usb hubot. szállítással együtt 5040 Ft körülre jött ki. Ugyanez a cucc a magyar boltokban 10 ezer körül van. Biztos a 8% ÁFA különbség a ludas (27% - 19%) a kb dupla árban. Pedig ugye én még csak nem is nagykerből vettem. -
ViiiiktorOC
senior tag
Egy sima hagyományos egér, más nem kell.
Főleg nem autó.LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
Zola007
veterán
válasz Armagedown #33 üzenetére
nem az árával van a bajom, mindet annyiért adnak amennyiért megveszik
csak ne reklámozzák már úgy mint friss fejlesztésMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Csapoati
nagyúr
Kövezzetek meg, de nekem ez baromira tetszik! Nyilván nem ezzel játszanék, de szerintem poén.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Zola007
veterán
"....A friss magyar márka..."
b.sz.rok hová lesz a világ meg a pofátlanság
ebayről már 2009-ben vettem ilyet 800 ft-ért, azóta csak olcsóbb lett, működik, de minőséghez semmi közeMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
törölt tag
A címet olvasva gondoltam: "no vajon már megint milyen formát lát az író autónak"!
Elnézést kérek a kedves cikk írótól
-
Kasya
nagyúr
Hasonlo volt a kezeim kozt es nekem brutal kenyelmetlen volt. A tulajdonosa viszont siman eljatszotta vele a LoL-t
Valakinek ez is eleg.
[ Szerkesztve ]
-
rudi
nagyúr
válasz #09819904 #24 üzenetére
Ki kell próbálni, ha beválik, akkor annyi, meg kell tartani/venni, ha nem válik be, ki kell próbálni mást Én helyzetemből adódóan több tucatnyi egeret próbáltam ki és végül egy olyan mellett döntöttem, ami nem is a legmárkásabb, nem is a pontosabb, és nem is a legdrágább, de a legjobban kézreállt.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
Gainka
őstag
De sok rosz májú ember van itt. Atya ég.
-
rudi
nagyúr
válasz #09819904 #19 üzenetére
Egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy egy Canyon egér jobb, sőt. Eleve úgy álltunk neki a Level5-nek, hogy nagyon retek lesz, és azimportőr is mondta, hogy, ha nagyon rossz, akkor ne foglalkozzunk vele. Ezzel szemben bizony pozitívan csalódtunk. Olyan kereskedő hozza be, aki nem ma kezdett hardverrel foglalkozni, ha eleve értelmetlen termékek lennének, szerintem bele sem vágna. Nyilván aki gyakran és sokat használja, az komolyabb egeret vesz, de a gyereknek simán meg lehet venni arra a fél órára, amíg megeteti a neten a tevéjét meg megnéz valami neki való apróságot (aztán megy vissza játszani a valóban neki való dolgaival).
Tök véletlen és vicces, hogy sógoromék asztali gépénél is valami ilyesmi autós egér van, no az sokkal gyengébb a Level5 félénél, és elvannak vele, mert ritkán kell és éppen megteszi - sokan vannak, akiknek ez elég is. Én egy A4 Tech wireless egeret használok a nálam lévő notebookok teszteléséhez, hasonló feladatra simán rendszeresíteném a múltkori Level5 LE-201C egeret is.
-
LNx
tag
fiatal mspaint buveszeknek jo lenne, ha gurulnanak a kerekei - szep egyeneseket lehetne vele huzni
-
-
rudi
nagyúr
Viszont nem kell rá 3-4 hetet várnod (jelen esetben ideér karácsonyig, ami azért nem mindegy), és kapsz mellé helyi garanciát, ha elromlana. Volt már szerencsém pár ilyen autós egérhez, ez a Level5 féle a jobbak közé tartozik, érzékelője nem csinált marhaságot, gombjai, görgője ment rendesen. Természetesen nem használnám állandóan, de a maga kategóriájában szerintem tényleg pofás darab.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ez olyan, mint amikor egy cég gyárt pl. citromlevet aztán rajta van a CBA, Tesco vagy bármi más felirat.
Magyarországon ugyebár a klón dolgokra harapnak. Viszont amint van rajta valami más márkajelzés már nem klón...
Ez ugyanolyan, hogyha meghirdetsz a Hardveraprón egy Galaxy S3 klónt akkor kapod érte a kellemes megrovást. Viszont, ha már úgy hirdeted, hogy pl. MTK9003-as okostelefon, akkor már szabad.
Na, az ilyen egereknél is hasonló a szitu.+
Nem kellett sokat keresni:
http://www.aliexpress.com/store/product/New-2-4G-1200DPI-3D-Car-Shape-Wireless-Optical-Mouse-Mice-for-Laptop-PC-USB-Receiver/815952_684027738.html[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
Rengeteg féle van, van 100%-ig ugyan ilyen (logó nélküli), illetve picivel másabb lámpájú, vagy mint ez kicsit másabb az ablak.
A lényegen nem változtat, mégpedig, hogy egy filléres kacatról beszélünk és nem egy 3000 Ft-os egérről.... Ez a level5 egy vicc.... A múltkori egerük is ebayes, kínai tömegkacat volt átmatricázva, 3x áron, meg ez is....
-
nagyúr
Fú! Tegnap a hulladék noti tápegységek, ma meg ez az egér... Lassan DealExtreme hírlevél lesz a Proharver oldala
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
xmaas
őstag
errre annyit tudok mondani WTF
-
bteebi
veterán
"viszont Counter-Strike világbajnokságra nem ezzel a modellel indulnánk"
Amúgy az autó dizájnja nem a legergonomikusabb kialakítás egy egérhez, úgyhogy szerintem ez a "tetszett" tényleg csak azt jelenti, hogy tetszett, jól néz ki. Jópofa, de szerintem a használati (kényelmi) értéke nem a legjobb, persze mint ahogy a cikkben is szerepel, 3000 Ft-ért egyébként se illik csodát várni. A görgő is kifejezetten ötletes, úgy néz ki, mintha az is egy kerék lenne .
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
Mate
nagyúr
Level5 is szponzorálja az oldalt, vagy mi a szösz?
Erre a filléres ebay szemét logó való, nem a Tetszett.
Amúgy aki nem akarja azt a rusnya level5 logót a tetejére kb. 400-500 Ft-ért megveheti ebay-ről is. A vezeték nélküli drágább picivel.
[ Szerkesztve ]
-
pigster
senior tag
pláne gyereknek jó lesz
Nagy véleménnyel vagy te a gyerekekről, hallod-e. -
törölt tag
Az Audi viszont csinos legalább!
-
Lomha 8V
addikt
Autóboltba lesz a legtöbb használva, gondolom. Mert normális ember ilyet otthon nem használ.
-
ryori
senior tag
Már csak a jól ismert "Egér kamion" hiányzik.
-
KYZRR
őstag
Hat, ez az eger szeintem nagyon gagyi.
You can only die once, make sure it is worth it...
-
fi:zi'k
nagyúr
Nem tudok mást hozzáfűzni:
[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
törölt tag
Az az On/OFF tetszik az alján!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Autóhifi
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Linux kezdőknek
- Hardcore café
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen routert?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest