- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkFater
tag
Én nem csak láttam, fogtam egy Level 5-ot..
Konkrétan vettem egyet, mert kíváncsi voltam és nem csak a szám jár, hanem szeretek megbizonyosodni dolgokról. A 202-es sorozat nem nyerte el tetszésemet, de a 201-es okésnak tűnt.Itt figyel az egerentyű az egérpadomon.
Röhögni fogsz: használom és meglepően jó. Tényleg korrekt.
Kíváncsi vagyok hogy szuperál hosszabb távon.Amúgy van egy nagy doboz mintaegerem kínából. (Valahogy minden vacakkal megtalálnak. Egyszer érdeklődtem egy partnernek szélerőmű után, azóta azok is rámjárnak... de azok bezzeg csesznek mintát küldeni )
Ha akarod egyszer megmutatom neked a legalját. Húúúúúúú......
Kedvencem a gamer egérpad csúszós vacak műanyagból. Jobban csúszott az asztalon, mint rajta az egér. Bár azt már lehet, hogy kivágtam...
Addig röhögtünk azon amit a főnök mondott, amíg rá nem jöttünk, hogy ez a mai feladat...
-
törölt tag
A vicc az, hogy bemész egy kínai boltba és ott is megkapod olcsóbban. Nem is kell nagyon ebay és hasonló oldalakra menni!
Ott van a swarovskis egér is a legtöbb üzlet kirakatában. 1.000 ftért megy!Még annyit tennék szóvá, hogy tegnap néztem egy riportot amibe egy kínai fazon beszélt. Elmondta, hogy felháborítja az, hogy Kínából a gagyibb árukat hozzák csak és a minőségit pedig nem! Így nagyon sokan úgy ítélik meg Őket, hogy csak silány minőségű terméket gyártanak.
Szóba kerültek a cipők is amiknek itt két hét alatt leesik a talpa. Erre elmondta, hogy odakint ez a legolcsóbb cipő az alsó rétegnek, úgymond filléres termék amit kint akár havonta is tudnak cserélni újra, mert olyan olcsó. Viszont máshol már drágán adják, ami szintén nem jó benyomást tesz a vásárlókra.A cikken én is fennakadtam, hiszen majdnem napi, esetleg heti szinten eddig azt láttam, hogy gamer egér, új HDD-k, SSD-k, tápok, stb., aztán jött egy "filléres" termék.
Oké, hogy kell ilyeneket is mutatni, mert a vásárlók felvilágosítása fontos! De sokkal jobb lenne egy átfogóbb cikk több ilyesmi termékkel. Az A4, Canyon, stb. olyan márkákat amiket pl. a Bestbyte is értékesít. Mert vannak olyan márkák amikből a drága prémium termék sokkal gagyibb, mint egy 4.000 forintos alternatíva.
S ebből ugye következve az, hogy lehetne olyan cikket is írni, hogy gépek alap szinttől a felső kategóriáig. Tény, lenne vagy 30 oldal. Viszont az tartalommal teli, komplex írás lenne.
Látná a user, hogy a piacon, ha egy alap gépet szeretne összerakni úgy, hogy minden új az kb. 40-80 ezerből kihozható, egy középszintű vagy épp gamer gép meg ennyibe-annyiba. S mivel publikusak az árak, lehetne érzékeltetni különféle oldalakkal, hogy mit honnan érdemes.
Szerintem igencsak megugrana az olvasók száma. De ez csak egy ötlet!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Külpolitika
- Vicces képek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós kamerák
- Politika
- Telekom mobilszolgáltatások
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- További aktív témák...
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest