- Aktívan készül az LPDDR6 és DDR6 szabvánnyal a JEDEC
- Fujifilm X
- Androidos fejegységek
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
xxman
senior tag
valakinek van ilyenje és segítene?
-
Ed3r_X_
nagyúr
Írtak arra mindenfélét, de csak 1.
-
kerekfej
őstag
AnTutu Benchmark 2.9.1-al mit tud a gép?
-
<Adamsky>
nagyúr
Szia Ed3r_X_!
Rout-olnni sikerült-e? Illetve az érdekelne még, hogy mi a helyzet a "gyári" frissítésekkel? Várható bármi, ill. ha igen, akkor honnan lehet ezeket leszedni? Custom ROM-ok?
-
kerekfej
őstag
-
kerekfej
őstag
Ez érdekes
-
kerekfej
őstag
Van valami összehasonlítás amiből kiderül melyik GPU hol helyezkedik el?
Adreno 200, PowerVR SGX540, PowerVR SGX531, Mali400, stbMrChef az nem épp olcsó modell
-
MrChef
aktív tag
Sziasztok!
Napok óta aktívan böngészem a kínai tablet választékot, az eBay-től kezdve a DealsPrime-ig.
A Superpad III és társainak leírásán is túl vagyok (klónok).
A Flytouch, ami még szóba jöhet, de rezisztív kijelzőset nem veszek.
A Pandawill-ről hallottam jót is, rosszat is. A Dealsprime, amiről jót olvastam, és az ibex táblagépek egyik hivatalos forgalmazója. (jelentenie kellene számunkra valamit?:-)
Az Amazon.co.uk ami még jó lehet, ha Nagy-Britanniából jön a cucc, és így elkerülhetjük a vámot.A kívánalmaim:
10"
1 GB RAM
GPS
kapacitív kijelzőAhogy látom, hiába vannak qrvajó tabletek, a nyomorult GPS-t rendre kihagyják belőlük.
A 7"-osokban általában benne van, de a 10"-esekben már jóval ritkább.Ma a Freelander PD-10-est néztem ki, abból is az 1 GB RAM, nagyobb felbontás, sim-kártya, bluetooth stb: http://www.ebay.com/itm/FreeLander-PD10-3G-GPS-7-Tablet-PC-Android-4-0-Monster-Phone-call-Bluetooth-WIFI-/180966127453?pt=AU_comp_laptop&hash=item2a226bf75d
Viszont sokkal inkább 10"-est szeretnék...
-
OswaLD
csendes tag
Szia!
A listában nem szerepel az OTG átalakító. Azt külön rendelted, vagy jó fejek voltak és csomagoltak hozzá egyet?
-
-
kerekfej
őstag
LY- F2S Android Tablet PC - Review
Elvileg ennek van 1.5GHz-es változata is.
-
GabN73
addikt
-
GabN73
addikt
Viszont amit kicsit viccesnek találok:
Quadrant a procit nem A10esnek gondolja. -
-
GabN73
addikt
éééés ma meg is kaptam.
-
szilchi
őstag
Hát ez a bitch nem adja könnyen magát
.Az android sdk-val az jön,hogy device not found.Nem látja a csatlakoztatott eszközt így nem tudom elérni PC-ről.Találtam még egy romdump nevű programot,de azzal sem megy.Pontosabban pont a lementési rész nem megy,hibaüzenettel leáll.Másnál is volt ilyen,de nem találtam rá eddig megoldást.Meg mások se.Most nézek hozzá usb drivert.Meg ahogy néztem,1-2 ember sikeresen felrakta erre az A10-es procikhoz való CWM-et.Lehet azt is megpróbálom.
-
szilchi
őstag
válasz
#60252516 #197 üzenetére
Természetesen,csak kéne egy leírás hozzá.Valahol az van írva,hogy kell valami Android sdk PC-re és azzal összekötve menti le.Máshol meg csak több parancsot kell beírni,hogy lementse.Azt akartam kipróbálni,de az első parancs leállítja az Androidot és utána semmit se tudok beírni.
Szal nem olyan egyszerűnek tűnik,mint mondjuk egy CWM.De rajta vagyok.
-
szilchi
őstag
válasz
#60252516 #187 üzenetére
Akkor ott valami nem stimmel.Esetleg próbáld meg még egyszer.Én már jó ideje keresek FW-t hozzá ill. próbálom a jelenlegit lementeni mert bele akarok valahogy szerkeszteni egy külső USB-s Bluetooth drivert.De CWM nincs rá sajna.De még próbálom leszedni az enyémről a jelenlegit,hátha összejön valahogy.
-
törölt tag
Fúú.. Az első újra flashelésen túl vagyok.
Kellet nekem az Antutu -ban agresziv energia kezelést belőni.
Fene se gondolta hogy nem indul újra tőle a ketyere. xD
60 MHz -es órajel kevés az indulásra.Hogy ez mekkora stresz volt, hajnali 2 óta töltöttem a firmware -t kínai barátainktól.
A vége meg kész volt 1 perc alatt. -
FireFox1996
őstag
Nah, megjelent a cikkem Zenithink ZT280 C91-rol...
-
Ainol Novo7 Mars (ICS 4.0.4) (sd kártya kiszedve!)
Antutu 2.9.1
default test (all): 3356 pont
-
-
kerekfej
őstag
Quadrant 2.0 progival mennyit tud nektek a gépetek?
-
-
GabN73
addikt
Hehe, rendeltem egyet én is, meglesni hogy milyen ez a 7" világ. (Bár szerintem gyorsan cserélem majd egy 10esre
)
Pandawillről rendeltem, ahonnan azt a sajnálatos információt tartalmazó emailt kaptam, hogy nincs raktáron. Rákérdeztem egy másik termékre hát az se volt
Írtam, hogy oké, akkor küldjék vissza a pénzem. Hopp hirtelen lett raktáron
Úgyhogy már úton van az enyém is, várom
-
törölt tag
2012.08.14 11:37 Budapest 1005 Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
Nem kerestek, se telefonon, se mail -ba. Ettől függetlenül tehetnek rá valami extra költséget?
-
kerekfej
őstag
Ezzel a progival mit tud ez a kütyü?
-
-
szilchi
őstag
válasz
iMaverick #168 üzenetére
Vagy egy kis kínai heverészik egy dzsunkán,ami tele van csomagokkal,és vígan fütyürészik amint suhan a hajója a Huang-Ho-n.De közben persze nem veszi észre az egyre jobban közeledő 40 méteres vízesést...
Szvsz a pár hete Kínát sújtó,asszem Peking és Hong-Kong is érintette volt,árvizek miatt van még némi torlódás.Akkoriban nem nagyon tudott onnan elmozdulni semmi és a kiszállításra váró áru mindenhol felgyülemlett.
-
-
-
modd3r
őstag
-
-
kerekfej
őstag
Van ez Euronics-ban most DPS Dream 7 Tablet 25k-ért hasonló paraméterekkel magyar nyelvű menüvel 1 év garanciával. Ez miben jobb vagy rosszabb összességében?
-
törölt tag
ICOO D50 Lite -t, eredetileg olyat akartam mint amiről a teszt van.
De nem tervezem TV -re kötni (nincs is olyan amire rá tudnám, nem is tervezek venni), meg ebben 8Gb a tárhely, és rengeteget olvasok jól fog jönni ennyi hely, igaz kb 6Gb -ot tudok elérni, de az is bőven elég lesz. -
kerekfej
őstag
Holnapig jó: PayPalRUS
-
Ed3r_X_
nagyúr
Na az jó
Milyent is rendeltél?
-
törölt tag
Na feladták tegnap nekem is a pandások a tabletet.
1 hétig ültek rajta, de a lényeg hogy már úton van. -
Ed3r_X_
nagyúr
Uhh mit találtam. Jelly Beanes kínai tábla. Link
-
-
-
-
Nem vágom ezt a Magyar Posta csomagkövető dolgot... Ezt írja a tracking number-re, amit kaptam:
Időpont Hely * Küldemény információ
2012.07.29 10:43 523112(CHINA) Küldemény felvéve / Item acceptedA hely alatt írja a China-t az azt jelentené, hogy még mindig ott van?
-
szilchi
őstag
válasz
#60252516 #144 üzenetére
Nekem is D50 Lite van és nekem 14 nap volt mire ideért.Hétvégékkel együtt.Ha van tracking number-ed,akkor a magyar posta csomagkövetés menüpontjában meg tudod nézni hol van éppen.Ja és hajlamosak elfelejteni szólni,hogy feladták.nekem is rá kellett kérdezni a fórumban,hogy mi a helyzet.Azután írták,hogy "ja,tegnap feladtuk.." és akkor írták a tr.numbert is.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
FireFox1996 #142 üzenetére
Rendben
Várjuk szeretettel
-
creation
senior tag
válasz
FireFox1996 #139 üzenetére
nem megy a link
-
FireFox1996
őstag
válasz
creation #111 üzenetére
Nah, elkészült a beszámolom egy olcsó Zenithink ZT280 C91-ról. Kellemes olvasát!
-
Ed3r_X_
nagyúr
Na Dead Trigger is megy tökéletesen
Nagyon ajánlott most már
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
-
szilchi
őstag
Nálam a Google Play továbbra is úgy írja,hogy "unknown D50" a készülékem.Szal nálam is még át kellene írni valamit.De a GTA a build.prop szerkesztése után már ment.Mást meg nem néztem eddig.Az időkép appját szedném le,amíg ingyenes.De meg sem jelenik nálam a Play-ben,ha tabon keresek rá.Lehet nekem is rá kellene még nézni,mit kellene még átírni.
-
-
szilchi
őstag
Én ezen videó alapján csináltam meg és nekem ezzel már le is töltötte a fileokat,elötte mindig kiírt valami hibát és semmit nem csinált.
A videó:How to edit build.prop.
A Max Payne-t én is feltettem,de egyenlőre azon vagyok,hogy megszokjam az irányítását.Már a tutorial is imposible szint nekem.PC-n annak idején könyebb volt.
-
Ed3r_X_
nagyúr
A build. propról mondanál 1-2 szót? Mert átírtam minden olyant, Samsung de a neve még mindig MID
Amúgy meg kivittem a Max Payne-t. Vége fele kicsit jöttek már a csúnyább szavak, mikor pöppet belaggolt. Meg youtube-os gameplay kellett a végéhez, mert nem tudtam mit kell csinálni
De elfogadhatóan ment
Imádom ezt a készüléket
Modern Combat 3-ra vadászok, de nem akarja a fájlokat letölteni, csak forog körbe körbe az a nyí l
-
szilchi
őstag
Én kiváncsiságból feltettem és elindul
.Ha elég jól leveszem a grafikát,akkor elfogadhatóan megy.Sűrű forgalomban akadozik rendesen
.Meg ahogy másoknál,nálam is kilép random.De megy,chainfire nélkül.Lehet kell még egy kis finomhangolás.Meg eszi az akkut rendesen,pár perc kocsikázás -10% az akkuból.Majd megnézem én is a Max Payne-t.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Chainfire nem kellett. A GTA 3-at még nem néztem, egyelőre alig találok a Mali-hoz data fájlokat.
-
szilchi
őstag
Max Payne-hez kellett Chainfire vagy ment nélküle is?A GTA 3-at nem nézted még?
-
Ed3r_X_
nagyúr
Fenntvan, megy a youtube app-al
-
Ed3r_X_
nagyúr
Kis utóirat
Ma felraktam a Max Payne-t, és szépen viszi a kicsike
Szóval erő is van még benne
-
Ed3r_X_
nagyúr
Hát az Archos sose arról volt híres hogy jól optimalizál, a 2.2-es android meg már rég idejétmúlt. Személyes véleményem csak
-
creation
senior tag
Minap fogtam kezemben egy... Archos valami... 101t-t.
Nem ájultam el tőle...Mennyivel jobb tőle ez vagy a nagy tesó?
-
Ed3r_X_
nagyúr
Jó hát a beépített 3G-s netet felejthetjük el. Külsőt természetesen támogat.
-
Findzs
addikt
"SIM kártyát nem tudunk bele tenni, csak külső USB modemet, ezért a mobilnetet elfelejthetjük."
miért felejthetjük el ? te magad is írtad, hogy külső usb -s modemmel megy
jó lenne egy ilyen nekem is, kisfiammal sokat nyúznánk
-
Ed3r_X_
nagyúr
Nem is volt
-
kerekfej
őstag
Nem tűnik rossz vételnek ennyiért.
-
creation
senior tag
válasz
FireFox1996 #112 üzenetére
Nem sürgetek én senkit, magam is el vagyok maradva Ribbon cabel tesztekkel
Csak kifogásaim vannak... mondjuk azok jók. -
creation
senior tag
válasz
FireFox1996 #110 üzenetére
Várjuk szeretettel
-
FireFox1996
őstag
Ha vki tervezi venni 10"-es tabetet 200 USD a határ, akkor Zenithink ZT280 C91 upgrade-t is vegye figyelembe: 1 GB DDR3, 8 GB tárhely, 1 GHz AMLogic AML8726-M 3 cpu (a sima C91-ben csak az 1-es verzió van), GPU meg Mali-400 MP, LCD meg 10 pontos, 1024x600-as felbontással, MKV-t is tudja lejátszani, van HDMI kimenet, 2 USB port (1 OTG-s), wifi, Ethernet stb.... Van hivalatos ICS 4.0.3, de van 2.3-as android is.
Szóval elég jó tablet. Meg tudom erősíteni, mert nekem ilyenem van, de csak v1-es.
A fenti linkelt tab UK-ban van, tehát nem kell se vámot, se áfát fizetned, és kb 3-5 nap után érkezne ide MO-ra.
7"-es változat nyilván olcsób...
Ha érdekel vkit, közel jövőben írok egy rövid tesztet róla -
agent_k
őstag
Feltartották a csomagomat vámszemle címszóval, majd volt 1 _khm_ "elbeszélgetés", majd több nap után a csomag folytathatta útját, de szóba került büntetés címszóval elég sok minden. Szakértő kirendelés stb... nem akarom ragozni, de a lényeg, hogy nem vagyok hajlandó a "buy" gombra kattintani, csakis az europai unión belül, ott is inkább németország, mert anglia is lehet necces, hiába van unió.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Azért rendeltem Pandawillről. Lehet itthon is lett volna 1 év granaciával a Ghoo Tab, de az felépítésileg szerintem ramaty. A Mobilarénás hátlapnyomkodás után elment a kedvem tőle.
Pandawillen elég sok tablet van hasonló árba, lehet válogatniIgaz erre macerásabb a garancia, de árba is egy 10-el volt olcsóbb.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Pandawillen ami nekem kellett az volt
De majd megnézem ezt az oldalt is
-
Ed3r_X_
nagyúr
Hát igen, anno még az is
5230, 5800 stb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Aktívan készül az LPDDR6 és DDR6 szabvánnyal a JEDEC
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Formula-1
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest