Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
igen, értem én, hogy vannak problémák, csak próbálom ellensúlyozni az időnként elharapózó véleménnyilvánításokat, amikor olyanok beszélnek magabiztosan dolgokról, akik legfeljebb újságokból tájékozódhattak ezekről. a sok hibája ellenére itt is tökéletesen jól lehet élni. néha még jobban is, mint otthon.
MichaelSD: köszönöm szépen, jól megy
HK amúgy tényleg egyáltalán nem Kína, legalábbis sok szempontból. ezzel tisztában vagyok, de én most a népi Kínáról beszéltemAE: hümm, ezt meg még elfelejtettem átírni. most éppen Pekingben vagyok, aztán lesz pár hónap Shanghai a tervek szerint, és aztán valószínűleg Guangzhou. foglalkozástól függ.
-
Penge_4
veterán
"pontosan tudod, hogy az embereket nem lehet erőszakkal semmire rákényszeríteni"
Közvetlenül nem, viszont apróbb szívatásokkal annál inkább. A YouTube márciusi letiltása már az első lépés. Még az iwiw-et, myvipet (és ezek amerikai megfelelőit, mint facebook és myspace) kellene tiltani IE6-tal, aztán egyből zuhanna.
Egyébként az MSN-hez kell IE, nem? Úgy értem annak a beállításait használja. Szóval ott is lehetne támadni ellene. Az új MSN már csak az IE7-et és IE8-at támogatná a régivel pedig nem lehetne bejelentkezni biztonsági okokból pár hónappal később. A 8.x-es váltásnál is volt belőle probléma, aztán csak lenyugodtak, MSN-ért is sokan frissítenének.
"emlékezz rá, milyen hiszti volt, amikor MS anno próbából betette fontos (ha jól emlékszem, még csak nem is kritikus) frissítésnek az IE7-et."
Jaj, ne már. Mintha nem köpködnék őket legalább ennyien olyan dolgok miatt, mint a netkávézók "megadóztatása" meg a többi hülyeségük. Ha valóban akarnák, akkor megtették volna már rég. Szerintem meg taktikáznak.
"egyáltalán nem volt szar a maga idejében, sőt."
Ennyire ne legyél már elfogult. Még tabos böngészés sem volt benne.

-
Szia!
Pedig most igaza van!
Egy n+x+10^2 éves böngészőt támogatni eléggé veszélyes dolog, pláne akkor amikor már van IE7 és 8. Nameg van más is...
Tudom, addig semmi sem változik amíg az XP supported állapotban van.Bocsi az esetleges helyesírási hibákért, most keltem, úgyhogy elnézésedet kérem.
Üdv. core2
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Eredeti játékok OFF topik
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Star Wars Outlaws teszt
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
HK amúgy tényleg egyáltalán nem Kína, legalábbis sok szempontból. ezzel tisztában vagyok, de én most a népi Kínáról beszéltem