Új hozzászólás Aktív témák

• -Skylake-

addikt

válasz bunfi #175 üzenetére

"Ha nem tudják mik ezek a játékok, akkor szerinted érdeklik ezek a játékok? Akit eddig foglalkoztattak a AAA címek, annak volt min játszania, tehát ahogy te is mondtad miért is foglalkozna vele?"

Ki mondta, hogy nem tudják mik ezek a játékok ? Miből gondolod, hogy mindenki aki akarna AAA játékokkal játszani, annak van is hozzá konzol/pc ?

"Aki pedig most akar belefolyni a AAA játékok világába, annak pont az ingyenes verzió lenne jó. Ami még nincs 2020-ig"

Mert aki most akar belefolyni az AAA játékokba, amiknek darabja 50-60-70 USD , annak komoly gond lesz a havi 15 usd ?

"De helyette 130 dollárért benevezhet és lehet egyedi azonosítója számok nélkül!!!!!!!44444"

Hát mondjuk a 130 usd nem az azonosítóról szól, hanem annyiért kapsz egy chromecastot meg a google saját gamepad-jét. De igen, ahogy te írod úgy tényleg sokkal jobban hangzik a véleményed alátámasztására, ez igaz...

"Nekem lenne rá igényem, a havi 10 dollárt is szívesen kifizetném érte, de az, hogy még a játékot is vegyem meg mellé újra?"

NE VEDD MEG ÚJRA. Miért nyomjátok ezt a bullshitet megállás nélkül ?

"Emellett ha a Steam bezárja a bazárt, akkor még mindig működhet offline módban. Vagy mondjuk felkínálja a lehetőséget a cd-kulcsok/telepítőkészletek letöltésére."

Értem. A google nem kínálhatja fel ugyan úgy ezeket a kódokat ?

"az adatlapomon lévő gép váza 4 éves, a videókártya 2. Játszom vele? Persze. 4K? Ki nem szarja le ezeket a hangzatos rövidítéseket?"

Értem. Tehát ha a Stadia azt mondja, hogy 4K60FPS akkor nem számít. Ki nem szarja le ugye. Ha magadnak veszel hw-t akkor persze nagyonis számít. Csak ha a google mondja, akkor nem. Hát értem.

"Kőszeg egy csodálatos kis város a nyugati határon, ahol azért nincs normális net, mert olyan feltételeket szab a város, amelyeket a T nem tud vállalható költségekkel teljesíteni, azért hogy a jelenlegi többségi szolgáltatót hozza nyert helyzetbe. Így van egy lassú net, egy szar hálózaton (1,5 év alatt sikerült eljutni oda, hogy végre stabil legyen és nagyrészt meglegyen az a 20 Mbit). Szóval nagyon könnyű panel-DIGI-UPC síkon gondolkodni, nekem is gigabitem van, nekem sem volt vele több gondom, azonban veled ellentétben én tisztában vagyok vele, hogy ez egy kivételes helyzet, nem pedig az általános."

Értem, tehát ahol szar a net, ott szar lesz a Stadia is. Oké. Mondtam én olyat, hogy nem ? Nem hittem, hogy külön ki kell emelnem, hogy egy stream szolgáltatásnál nyilván számít a kábel , de akkor legyen , leírom , hogy tényleg. Mondtam én olyat , hogy a stadia mindenhol jó lesz ? Nem. Nem is hittem egy percig sem. Mobilnet sem nagyon működik a nyílt óceánon , ettől még mondjuk nem szar a mobilnet szerintem.

"a Stadiás gépek közel sem fogják azt a grafikai színvonalat képviselni, mint amilyen szintű és áru hardvereket felsoroltál. Egyrészt mert nincs rá számítási kapacitás, másrészt mert egy tömörített videostream."

Egyrészt fogalmam sincs, hogy ezt miből gondolod látatlanban , másodszor nézz meg egy 4K gorpo/drón felvételt youtubon. Az sem olyan , mint a raw , de azért szerintem elmegy. Pont ez a lényeg , ez egy video stream. Ha a hardware le tudja renderelni akkor letudja, onnantól csak egy videó.

[ Szerkesztve ]

A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.

Új hozzászólás Aktív témák