- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Hardvereket szállít a virtuális fuvaros
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amazon Fire TV stick/box
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
"Sokaknak kizárólag a játékok miatt van rá szüksége -egyelőre."
Az ilyen kijelentéseken mindig jót derülök...
Szerinted mindenki, minden otthoni user, a több X-es korosztályok hardcore gamerek?? Hát szerintem baromira nem...Lehet annak egyéb oka (pl. megszokás, környezeti elvárások, hardveres / szoftveres támogatás stb.) is, hogy valaki Windowst használ. Illetve a megint felemlegetett szokásos L & W csörtében előbbinek valóban megvannak a maga előnyei és lehet jó alternatíva, de nem mindenkinek. Nálam otthon például leginkább csak a dual-boot jöhet szóba.[ Szerkesztve ]
-
Mercel
senior tag
Szerintem a maradék két három mondat végi pontot is cseréld le felkiáltójelre!
Úgy nyomatékosabb a mondanivalód!Egyébként többé kevésbé egyet is értettem - volna veled!
Csak az a sok felkiáltójel ne lett volna!!!
(amúgy úgy írsz természetesen ahogy akarsz, csak hülyén néz ki
. )
[ Szerkesztve ]
Marcel
-
Glenda
addikt
A párom gépéről tegnap került le véglegesen az Ubuntu és ment a helyére egy Windows 10. Netflix csak hekkeléssel ment volna Chromeon kívül máson, az meg x86-on nem támogatott már. Spotify kliens nincs. Nincs Google Drive kliens. Amióta a 14.04-et frissítettem, kaotikusan működött az egész. Pedig az ő felhasználása kimerül a Netflix-Spotify-szövegszerkesztő-pdf olvasó-Facebookban.
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
AMn3t
tag
azért van élet az office on túl ... sőt ...
szinte (vagy legalábbis elég sok) az összes kutatásban (illetve úgy tudom h az egyéb helyeken is btw) használatos szoftverek windows alapúak és nem akaródznak futni más op rendszereken, vagy ha van is alternatíva akkor az elég kompromisszumos ... még az igen kemény apple fun októl is hallok panaszokat az ilyen megoldásokra és ez szerintem nagy szó
szóval nem csak játékra kell windows és szerintem inkább az a legkisebb réteg ami miatt windows alapú gépet használnak az emberek
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
Ezek oem előtelepített árakra vonatkoznak, amelyet a gyártók fizetnek az ms felé, hogy feltehessék a gépükre a win-t.
Eddig is voltak megkülönböztetések. Volt, hogy ingyen adták a licenszeket bizonyos méretek alatt, pl win 8.1 with bing. Volt, amikor a linux erősödött a netbookokon, hogy jelképes áron adták. Érdekes egyébként, hogy aszerint árazzák, hogy mivel fogják használni ugyanazt a szoftvert. Általában a versenyellenesség határát szokták súrolni az ilyen megmozdulások.
Nekem most kb a skype különböző képernyőmegosztási és videochat funckiói azok, amik rajta tartanak. Bár lehet kéne majd kollégákkal tennem egy próbát, hogy linux alatt mennyire használható az. Mostanában több bosszúságot is okozott a rendszer és ráadásul kétszer annyi időt vesz igénybe az egyik munkafolyamat winen az esetemben. Betettem egy kétszer olyan erős procit a gépbe, hogy hasonló gyorsan haladjon, mint egyébként linuxszal ment alapból.
-
HoaryFox
őstag
"...talán sok más embernek is kizárólag a játékok miatt van rá szüksége -egyelőre."
Én 100%-osan így vagyok ezzel a témával, sokkal jobban szeretnék Linux-ot használni, de mivel sok játéknak nincs Linux-os változata, ezért marad a Win, dual bootolgatni meg nincs semmi értelme, még SSD mellett sem. Legalábbis számomra.
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
Új hozzászólás Aktív témák
ph Nem kizárt, hogy a Chromebookok oldaláról érkező fenyegetés visszaverése a fő cél.
- Házimozi belépő szinten
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eldobták az S25 Ultrát, mint egy követ
- Politika
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Garanciális, újszerű HP Elitebook 840 G10: i5-1345u/16GB DDR5/256SSD/1000nit display
- FRISS LISTA!!!! SPÓRÓLJ SZÁZEZREKET! Új és bontatlan gamer laptopok! Legion ROG strix Omen Predator
- Laptop billentyűzetek
- HP ZBook 15 G6 i7 9850H(9.Gen)--6 mag, 12 szál--32GB RAM--512GB SSD--NVIDIA Quadro T2000
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga (1st Gen) érintőképernyős laptop és tablet egyben
- Apple MacBook Air 15 M3 Midnight
- 2019 MacBook Pro 13 TB / i5 2.4 GHz / 8GB / 256GB SSD / Magyar / Space Gray / Új Aksival ! ! !
- HP Pavilion X360 érintőképernyős laptop/i5-1235U/16GB RAM/512GB SSD/14"/
- HP pavilion Dv6. Alkatrésznek.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest