- Hobby elektronika
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique #85 üzenetére
Oké, nem bántásból írtam
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
válasz
King Unique #75 üzenetére
ON:
>...wast is das
Was ist das
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
válasz
King Unique #79 üzenetére
A rejtett C:/windows/installer mappa mérete a leginkább kérdéses, a program files-al eddig se volt baj. Ennek nem szabadna 2-3gigánál nagyobbnak lennie ÉS nem szabadna nőnie a havi frissítésekkel.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
válasz
-
válasz
Hát ezen ugyan nem fogok vitázni veled, mert nem is 1 - 2 óra. Mindenre van megoldás, főleg az tettszik, hogy van ilyen office, meg olyan, meg amolyan, és nyilván ezt ha valaki megveszi, azonnal rohan a boltba a legújabbé, nem nagyon tudom elképzelni amit írsz. Ha valaki vett egy 2010-et, az nem akar csak azért 2016-ot, mert az aztán annyival jobb lesz... Aki meg pénzt keres vele, az meg pláne nem fogja a legális szoftvereit úgy cserélgetni, mint az alsógatyáját.
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
válasz
King Unique #70 üzenetére
A win7 frissítések is rollupban érkeznek egy ideje, nem nyögvenyelős. Ezenkívül pár sornyi paranccsal integrálhatsz a telepítőbe komplett frissítéscsomagot, ha telepítésről van szó, bár win7-et az utóbbi pár évben nem kellett újraraknom, tökéletesen stabilan megy a munkagépemen. A magán win10-zel viszont megy a szenvedés, a csiganetünkön a félévenkénti nagyfrissítés esélytelen, ISO-t kell szereznem hozzá (+a kumulatívokból is úgy néz ki, hogy a komplett csomagot leszenvedi az ígéret ellenére, hogy csak a szükséges részeket szedné le, legalábbis a ~2órányi netfagyasztásból erre következtetek).
#71: a magángépemről kiirtottam a M$ office-t. 2013 volt egy ideig, de a havi 1.5+GB-os frissítőcsomagok egyszerűen vállalhatatlanok, ráadásképp a nem-túl-nagy SSD-n produkál egy 10+GB-os (rejtett, kiirthatatlan) installer mappát a letöltött frissítések telepítőiből, sokmindent duplán-triplán lementve, kész agyrém.
Amire nekem kell, arra jó a libreoffice - 1x felraktam a masszív <300MB-os csomagot, működik, ha nagyon akarom majd frissítem.[ Szerkesztve ]
-
válasz
King Unique #70 üzenetére
USB 3.0-s pendrive-ról SSD-re
Hiszen SSD mindenben van.
utóbbi lehet sokáig tart
Lehet úgy 3 nap
de előbbiből eleve mindig az aktuális verziót lehet letölteni az MCT-vel.
Hiszen MCT mindenhol és mindenkinek van, mint SCCM is
Valamint a drivereket is automatikusan megkeresi és telepíti.
Vagy nem. de MS propagandának legalábbis nem egy hitvány érv...
ovábbá a szokásos, mindennapi programok felrakása megint nem tart órákig.
Főleg egy Office 2010-é, amit utána 2 órán át frissít, valamint fel kell tenni a .Net 3.5-öt, ami megint gyerekjáték. hiszen alaphelyzetben bárki tudja hol keresse. Be ne linkeld én tudom, de közel nem általános ez a tudás...
Ezek adott környezetben adott gépeken működnek, de korántsem általánosan kijelenthető. Azt általában tudjuk, hogy neked csak olyan gépeid vannak, amin ezt az éppen aktuális Windows mindig megcsinálja, meg Glenda esetében, meg van egy két ember akinek ezzel még az életben nem volt problémája, de vajon mi lehet a közös pont?
[ Szerkesztve ]
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
válasz
King Unique #63 üzenetére
A sokaknak mióta jelent mindenkit? Te magaddal vitatkozol.
Mercel: Igazad lehet, mert már más is mondta! Engem nem zavar, fel se tűnik, ilyen vagyok, de tény, hogy már mást is ingerelt, talán a habitusbeli ellentétek képeződnek le benne annyira, hogy egyesek ingerküszöbét már át is lépik. Nagyapám, akit szerettem, egész életében imádott káromkodni, üvöltözni, vagy ha éppen nem, akkor is megtette; ivott, nem törődött a ruházkodással, borotválatlan volt mindig, és a kutyája után is ivott -pl. mustot, mert a kutya is szerette. Egyébként meg középiskolában tanított matekot és fizikát.
Nekem az üvöltöző emberekkel soha semmi bajom nem volt, és szerintem nem is lesz! A sunyi, alattomos, trükköző alakokat nem tudom inkább elviselni, aki leordítja a fejem, az számomra még simán oké lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
ph Nem kizárt, hogy a Chromebookok oldaláról érkező fenyegetés visszaverése a fő cél.
- Hobby elektronika
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Anime filmek és sorozatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Sweet.tv - internetes TV
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- ÚJ LAPTOPALKATRÉSZEK KIÁRUSÍTÁSA (egyben)
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A14 (FA401WV-RG012W), Jaeger grey szürke, 3 év garancia
- Dell Latitude 5510, 15,6" FHD IPS Touch, I7-10610U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Rog Gamer Laptop Ryzen 7 3050TI 16gm ram
- Új HP 16 Spectre 2in1 OLED Touch 4K+ i7-1360P 12mag 32GB 2TB SSD Intel Arc A370M 4GB Win11 Garancia
- Új MSI GF63 Thin 15 FHD IPS i7-12650H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 2050 4GB Wi-Fi6 Win11 Garancia
- Acer Aspire 7 Intel Core i5-7300HQ 16GB DDR4 GTX 1050 Ti 4GB Windows 11 gamer laptop
- Új LG Gram 16 WQXGA 2in1 Touch i7-1360P 12mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Aktív Toll Win11 Garancia
- 17.3 HD+ nagyképernyős Dell Inspiron gyors internetezős laptop Intel Core i3 8GB DDR3 120GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest