Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
még mindig 2millió dollár minuszban vagy (és ezen egy havi fizetés hangyaf*sznyit változtat), az kb. = a rabszolgasággal.
Ez mondjuk erre a szitura nem igazán igaz, mert ez nem tartozomneked-cetli.
Az mondjuk egy más kérdés, hogy a 29-es válságnál nem voltak ritkák az épületekről ugráló bizniszmenek.
Közemberként pedig megy a bevett recept: felkapatod magad a médiával, és ha jól csinálod, akkor nemhogy egyenesbe jössz, de még akár bőven jól is járhatsz. Ezzel persze nem azt mondom, hogy a fenti csajszi mekkora mázlista, de a 15 perc hírnevéből, ha ügyes, akkor bizony bőven tud szerencsét kovácsolni. Szerintem senki nem lepődne meg, ha így történne.
-
Morden24
nagyúr
azaz vagy börtön vagy 'rabszolgaság vár'
Azért mielőtt felhúzod magad a fára, magyaráztasd el egy jogásszal, hogy pontosan hogy zajlik le a dolog
Gondolom poén... vagy egyesek komolyan gondolják, hogy ha nem tud fizetni, akkor takarítania kell a kiadó épületében élete végéig fizetség nélkül, és ezt még a gyerekei is megöröklik? -
bambano
titán
Ennek az az oka, hogy a magyar jog szerint nincs lehetőséged lemondani a szerzői jogvédelemről. Ha törik, ha szakad, védelmet kell kapnod. Nem a szerzői jogot emlegetem, hanem annak védelmét.
Ez, szerintem, önmagában nonszensz. Ezzel gyakorlatilag monopol helyzetbe kerültek a jogvédők.
-
anulu
félisten
szemelyesen ismerem Toth Peter-t, aki nyilatkozik az Artisjus reszerol. es tudom, h szemely szerint tisztaban van a dolgok mikentjevel, eleg sokat beszelgettunk, vitatkoztunk (ELTE-n o tartotta a szerzoi jogi specit, direkt informatikusoknak). ha ezt most komolyan gondolja, es nemcsak azert mondja, mert ezt kell neki kommunikalnia, akkor csunyan atmostak a fejet, de ennel intelligensebb embernek ismertem meg.
amugymeg erik egy kiados sun az Artisjus hatso felebe.
...es innentol Szlovakiabol lesznek a mobilok is behozva. nem hiszem, hogy nem latjak, h a magyar piac szempotjabol minden teren karos. az meg, h valaki csinalt 1 slagert (az ezredfordulon, sot meg ma is hany ilyen banda is volt / van?) es utana 40 ev mulva ha valami retrobulin elokerul es kap utana penzt, az egyszeruen vicc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest