- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Autós kamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nap
addikt
Azt vettem eszre, hogy munkahoz jobb az 5:4-es, jatekra meg a 16:10-es.
A pivot mod akar a baratom is lehetne, ha nem lenne relativ draga.Eheti feladvanyunk: A kepeken ket monitort rejtettunk el. Aki megtalalja, atveheti a legkozelebbi ******* kereskedesben a vetelar elleneben.
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
Major Major
senior tag
ez részben igaz. a gyártóknak azért jobb a széles monitor, mert ugyanahhoz a képátlóhoz kisebb terület tartozik, ezért olcsóbb előállítani. de az egységnyi felület előállítása nem lesz olcsóbb
az meg, hogy olcsóbb legyártani egy 21"-os szélest mint egy 21"-os normált, szerintem elég talmi előny -
WonderCSabo
félisten
Nekem tetszett a "szappantartó" dizájn, ez nem annyira. A csaj viszont ötös.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz antikomcsi #24 üzenetére
Antikomcsi, hidd el ezzel nem vagy egyedül. Én sem szeretem ezek a "szélesvásznú" monitorokat. A gond ugyanis az, hogy a programok igen nagy százaléka nem használja ki a vízszintes irányú többletet. Értem én, hogy a szemnek jobb, mert a látómező nagyobb százalékát fedik le ezek a megjelenítők, de nem sokat érek vele, ha a plusz helyen nincs információ. Nekem pl. a melóhelyre jó lenne egy wide monitor, mert olyan programmal dolgozok, ami ezt kihasználja. Otthonra viszont büntetés lenne.
Egy szó, mint száz nem lenne itt semmi baj, ha lenne alternatíva (5:4 vagy 4:3). Most viszont egyre inkább nincs, mert mindenhol ezeket az "olcsó" (TN paneles) wide moncsikat nyomatját.
-
FRENK1988
veterán
Még ha a jányokkal adnák akkor esetleg
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
ígyvanferi
addikt
válasz antikomcsi #33 üzenetére
Nem nekem kell...
-
BloodRay
veterán
válasz antikomcsi #33 üzenetére
Mi most vettünk egy 20" Samsungot ami tud pivot-ot is és DVI-s. Ez ~45k volt.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
FRENK1988
veterán
Miért japó csajokkal marketingelik a Samu moncsikat?
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
kokyt
senior tag
válasz ígyvanferi #30 üzenetére
Szép szép, de nekem meg az nem jó Nekem zavaró hogyha a toolbar-ok nincsenek szem előtt, márpedig akkor a szélesség kevés.
Emiatt gondolkodom egy második monitor beszerzésén Az mehetne pivot-ba. -
antikomcsi
veterán
válasz ígyvanferi #30 üzenetére
Hol és mennyiért?
-
twollah
nagyúr
Szepek a monitorok.
-
Borgi
aktív tag
hi
pofás moncsi de inkább a leányzót küldjék
üdv,
BorgiResistance is Futile!!
-
ígyvanferi
addikt
Ott vannak azok a monitorok, amik pivot-képesek. Máris nem kell huzigálni a rajzlapot, és böngészésnél is sokkal többet látsz az oldalból.
[ Szerkesztve ]
-
nkmedve
őstag
-
Ijk
nagyúr
Egyébként egy valami miatt kell ez a monitor. Teljesen kábel nélkül tud működni.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
P00By
nagyúr
Megint ez a nyomi felbontás
-
TESCO-Zsömle
félisten
Akkor kapaszkodjatok meg!
Pár éven belül jönnek a 21:9-es trónbitorlól. Mert ez a mozifilmek képaránya.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Ijk
nagyúr
Igazából szerintem szélesképernyőnek 24" felett van értelme. Nekem 4:3-as 21"-os van 1200-as sorral, ez már jó. A 24-es pedig igazából szélesebb, ideálisabb az emberi látótérnek. De 21"-os 4:3-as helyett, akkor érdemes 24-es wide-ot venni, ha gyakran nézel filmet, vagy szerkesztesz képeket.
Egy ilyen lányka mellett engem már hidegen hagy az a vacak tn monitor
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
antikomcsi
veterán
Igen, gondom van, de ez saját probléma tudom.
Példáúl az a fő gondom, hogy az 5:4-es 19"-os monitorhoz képest egy 22"-os széles moncsi csak pénzkidobás.
Előbbin 1280x1024-ben tudok dolgozni, utóbbin 1680x1050-ben. Tehát függőlegesen ugyan ott vagyok, és ugyan úgy huzigálni kell a rajzlapot, és ugyan úgy nem lehet átlátni mindíg egybe az egészet.
Mig böngészésnél nyerek a panel szélén egy nagy üres sávot, ellenben ugyan annyi sort látok.
Egyébként csak hőzöngök egyenlőre, tudom, hogy nem az én igényeim diktálnak , és előbb utóbb vagy megszeretem, vagy örökre maradok a 19" 5:4-nél. Pedig a 120Hz-es tft-k már kezdenek barátságos árszintre érni.
Speciális eset vagyok, mert van jónéhány régi játék, amit szeretek, és ezek a felbontások finoman fogalmazva nem kedveznek nekik , dolgozni nem jó számomra, filmet pedig nem monitoron nézek.
No persze ahány ház, annyi szokás.
Remélem egyszer majd megszokom.
-
Izzé
őstag
Miért ilyen drágák ezek? Mivel tud többet ez a g jelölésű, hogy drágábban adják???
A csaj meg jó, de a berendezés még jobb!
[ Szerkesztve ]
-
WilliamGhost
tag
kicsit drágák sztem
There is no cloud, just other people's computers!
-
LackoMester
addikt
tény a 1600*900 egy nagy marhaság(csonkitás) ...ilyen szélv.monitort biztos nemvennék....nekem a 1680*1050 nagyon is megfelel-pont jó
#16 nagyon igazad van,már mindenen spórolni akarnak[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
válasz antikomcsi #5 üzenetére
Nekem se tetszik, de ez van... Notiknál, montiroknál, TV-knél....
-
fatal`
titán
Nem értem miért erőltetik az 1600x900at, szerintem 900 sor nagyon kevés. Ezért nem is értem az 1440x900at sem. Használható felbontás 1680x1050től kezdődik szerintem, vagy 4:3/5:4esek közül az 1280x1024. A csajt is adják a monitorok mellé? Mert akkor veszek egyet
-
ádyz
addikt
Talan gondod van a wide monitorokkal? En is igy voltam vele, de dolgozni, filmet nezni ezerszer jobb mint egy nem wide monitoron.
A holgy pedig nagyon "aranyos".
[ Szerkesztve ]
-
zuchy
őstag
Nem tudom, nekem sokkal jobban szemre áll a széles vászon...
Az emberi szem (mind kettő) "szélesvásznúan" lát. Igaz, a szélén már nem élesen.
Szerintem jobb a "széles vászon", mint a "kocka" monitor.Hogy ON is legyek. Szuperek a monitorok, ahogyan a csinibaba is mellette.
PC-STYLE.hu
-
LackoMester
addikt
egész jó monitor(bár a HDMI-t hiányolom)...no meg a csajé..az sem kutya-kifejezetten tetszetös
#12 :nemtudnák már kocka monitoron játszani....a szélesvásznú sokkal jobb[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
kokyt
senior tag
Na megint egy új felbontás
Azért remélem végre megállnak ebben a nagy szélesítésben. A 16:9-es monitorokon már egy rémálom dolgozni még a 16:10-hez képest is, és sajnos egyre inkább szorítják ki a többit. -
shteer
titán
elmaradt a szappantartó forma én a P2650G-t várom majd
bútor? 2x vissza kellett kattintanom a hírre, hogy észrevegyem, hogy az is van a képeken
szerintem jónak tűnik..
-
Solten
őstag
-
Psych0
őstag
1600x900 WTF
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
antikomcsi
veterán
Tudom, haladni kell a korral, de igazán leszáradhatna a keze annak, aki előszőr kitalálta ezt a széles vásznú hülyeséget.
A szomorú, az, hogy előbb, utóbb be kell állnom a sorba.
-
szuper-t
őstag
kicsi a felbontása:S full dh feletti felbontásba kéne már mennie
igen am a bútorzat elég érdekes de a hölgy elveszi a tekinteted a monitorról + a helyiségről is -
MODERÁTOR
Nekem a monitorok meg a csajszi bejön, de ez a bútorzat nem annyira jó. Olyan fura, alacsony, semmi festés, nem is tudom...
-
Móci
addikt
Egész pofás monitorok, de azért egy hdmi még elfért volna... viszont a néni first class, remélem csomagolják a monitorhoz!
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest