Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amerigo57
őstag
SteelSeries Rival 700 és a SteelSeries Rival 710 egerek a félőkategóriában,
az egyik legjobban sikerült Palm fogású egerek.
Kicsit nehezek , de meg lehet szokni.
Mind kettőt próbáltam , jelenleg az egyik egerem ,
a SteelSeries Rival 710. -
jasper07
tag
hát nekem az az OLED kijelző bejön valamiért
2014ben még megszakadt a szívem hogy 12 ezret adtam egy egérért, most meg 33k-s egerekkel szemezem, te jó ég.
-
-
menthix
tag
Majdnem fejre álltam, mikor a Rival 600 megrendelésének másnapján jött a hirlevél a 650 megjelenéséről. Aztán megláttam, hogy 30 grammal nehezebb...
-
-
Vanir
veterán
Nem nagy eresztes, a mernokoknek sem kellett sokat dolgozni ezen, de legalabb ki lehet adni lenyegeben ugyanazt dragabban. Vinni is fogjak, mint a cukrot. Amugy a 600-bol kiindulva a 650 valoszinuleg nagyon jo lesz (a tomeget leszamitva).
Mellesleg lesz Rival 105 is, ami egy Kana revamp, de csak bal oldali oldalgombokkal. Slusszpoen, hogy S3059-es szenzorral, tehat ujfent eljatssza a SS a "kis egerbe szar komponenseket" manovert, amiert annyiszor meg lettek mar savazva.Ezt az oled kijelzos marhasagot meg betiltanam az egereken...
-
vaakuum
addikt
A g600 megszokott gombmennyisége után ez minden szempontból esélytelen.
-
Redneck
nagyúr
Egyik "szebb" mint a másik...
-
Új értelmet nyert a bazári design
-
Vesa
veterán
Úgy néz ki szétszedve a képen, mint egy Star Trek hajó....
-
Dr. Akula
félisten
Hát nem egy GPro egyik se.
-
-
Pete55555
addikt
Persze érthető, de te cikket írsz, én meg hsz-t
Igen amúgy a szenzor tényleg jó, meg az is, hogy állítható a LOD, de láttunk már ilyet máshol is, egy szenzorral is (hogy ne menjünk messzire, van egy CM storm SPAWN-om, annál igaz csak két lépésben, de állítható a lod, és egy 5k-s egér).
Szóval jó ez, csak vótmá!! máshol is, jobban is kivitelezve, akár olcsóbban is.
Aki meg 130g-os egeret akar cibálni, vegyen egy téglát, törje ketté, és tegyen rá egy szenzort...
(Szigorúan magánvélemény) -
-
Akula
őstag
A gyorsulás tűrés = 50G az mit jelent? Ha leesik, akkor nem megy tönkre? Vagyis nem leesik, hanem földhöz vágják.
-
Pete55555
addikt
Nagy, nehéz, bunkó, drága szarok ezek.
Steve Blood-nak pont ez kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az friss húsok a Rival 650 Wireless és Rival 710 nevet kapták, s a gyártó igyekezett ellátni őket minden földi jóval, már-már túlzásokba esve.
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest