Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen videókártyát?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amerigo57
őstag
SteelSeries Rival 700 és a SteelSeries Rival 710 egerek a félőkategóriában,
az egyik legjobban sikerült Palm fogású egerek.
Kicsit nehezek , de meg lehet szokni.
Mind kettőt próbáltam , jelenleg az egyik egerem ,
a SteelSeries Rival 710. -
jasper07
tag
hát nekem az az OLED kijelző bejön valamiért 2014ben még megszakadt a szívem hogy 12 ezret adtam egy egérért, most meg 33k-s egerekkel szemezem, te jó ég.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Megint azt érzem, hogy a Logi ismét villantott valami tényleg relevánsat (Lightspeed), és a többiek meg félkoppintva túlburjánzzák.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
menthix
tag
Majdnem fejre álltam, mikor a Rival 600 megrendelésének másnapján jött a hirlevél a 650 megjelenéséről. Aztán megláttam, hogy 30 grammal nehezebb...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Én egy 75 grammos Kinzu v1 revampnak örülnék, minden sallangtól mentesen, TrueMove3-mal.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Vanir
veterán
Nem nagy eresztes, a mernokoknek sem kellett sokat dolgozni ezen, de legalabb ki lehet adni lenyegeben ugyanazt dragabban. Vinni is fogjak, mint a cukrot. Amugy a 600-bol kiindulva a 650 valoszinuleg nagyon jo lesz (a tomeget leszamitva).
Mellesleg lesz Rival 105 is, ami egy Kana revamp, de csak bal oldali oldalgombokkal. Slusszpoen, hogy S3059-es szenzorral, tehat ujfent eljatssza a SS a "kis egerbe szar komponenseket" manovert, amiert annyiszor meg lettek mar savazva.Ezt az oled kijelzos marhasagot meg betiltanam az egereken...
[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
A g600 megszokott gombmennyisége után ez minden szempontból esélytelen.
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Redneck
nagyúr
Egyik "szebb" mint a másik...
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
MODERÁTOR
Új értelmet nyert a bazári design
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Vesa
veterán
Úgy néz ki szétszedve a képen, mint egy Star Trek hajó....
A tudomány a valóság költészete!
-
Dr. Akula
félisten
Hát nem egy GPro egyik se.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
LoD-állítás már 2002-ben is volt. Egy darabka szigszalag.
-
Pete55555
addikt
Persze érthető, de te cikket írsz, én meg hsz-t
Igen amúgy a szenzor tényleg jó, meg az is, hogy állítható a LOD, de láttunk már ilyet máshol is, egy szenzorral is (hogy ne menjünk messzire, van egy CM storm SPAWN-om, annál igaz csak két lépésben, de állítható a lod, és egy 5k-s egér).
Szóval jó ez, csak vótmá!! máshol is, jobban is kivitelezve, akár olcsóbban is.
Aki meg 130g-os egeret akar cibálni, vegyen egy téglát, törje ketté, és tegyen rá egy szenzort...
(Szigorúan magánvélemény)...Szeretem leracsniztatni...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Azért próbáltam diplomatikusabb lenni. : D
A szenzor mondjuk jó, szóval ha valaki kedveli a téglákat (vannak ilyenek), és belefér az ára, azoknak még akár opció is lehet. A Quantum wirelesst meg még nem próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
Akula
őstag
A gyorsulás tűrés = 50G az mit jelent? Ha leesik, akkor nem megy tönkre? Vagyis nem leesik, hanem földhöz vágják.
"Akula Sub, ready for the deep!"
-
Pete55555
addikt
Nagy, nehéz, bunkó, drága szarok ezek.
Steve Blood-nak pont ez kell.
...Szeretem leracsniztatni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest