- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egyéni preferencia, de attól is függhet, milyen messziről nézi az ember. Engem a hajlított kiejlzőknél zavart, hogy torznak látszik a geometria. Amíg lehet, én biztosan maradok a sík panelnél, illetve az LG 32GK850G-nél. A pixelsűrűség lehetne jóval magasabb is, de a mostani felhozatalban nincs olyan monitor, amire szívesen leváltanám.
[ Szerkesztve ]
-
-
haxiboy
veterán
-
vaakuum
addikt
Én már nem várok, rendeltem egy LG UltraGear 27GN950-B-t... Nem lesz 32 coll, de most kell a monitor.
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Astroboy
őstag
válasz Alogonomus #8 üzenetére
Veszek is gyorsan pár ilyen monitort, egymás mellé állítom őket, hogy 360-ban körbevegyenek, rákötöm a bányagépet beülök középre oszt' neo.
-
törölt tag
A hírek alapján emögött van egy 2048 zónás háttérvilágítás, ami ha igaz és jól megcsinálják, akkor nagyon más liga, mint az élvilágított monitorok, amilyet a legtöbb ember néz (én is).
[ Szerkesztve ]
-
Alogonomus
őstag
RS: 6 az alap csúcskártyákon például átlagosan 360 fps-sel futott 1440p max beállításokkal, és az még decemberben az új kártyákhoz kiadott kezdeti driverekkel volt meg, szóval jelenleg a 2xWQHD mellett simán meglehet a 240 fps a csúcskártyák tuningolt verzióival.
De egyébként szerintem is fölösleges úri hóbort ez a monitor. -
Whysperer
addikt
valaki elmagyarázza nekem, hogy ezen felbontason max settingsen melyik VGA bir el egy 240hz mpndjuk warzoneba.. mert WoW-ba meg okés. vagy dota 2-be
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
vaakuum
addikt
Csináltak volna inkább 4k, 32 coll, 144 Hz, 1 ms, flat monitort emberi áron...
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
biscuit
aktív tag
Idevele, de nem ennyiért vaze....
Mióta Scarlett Johansson sztár lett jól alszom!
-
ROBOTER
addikt
Nem vagyok benne biztos, hogy bármilyen nem-homogén háttérvilágítás mellett korrekt a "statikus kontrasztarány" kifejezés használata.
-
veterán
Ahogy gondoltam, a Samsungnál kicsit elgurult a gyógyszer.
duree54
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Formula-1
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- KNOX a Samsung erődje!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hogwarts Legacy teszt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest