Hirdetés

Két hét múlva megvásárolható lesz a Samsung új óriásmonitora

A Quantum Mini LED-es Odyssey Neo G9 megjelenési dátuma mellett az ára is ismert lett.

Hirdetés

A Samsung idén tavasszal jelentette be, hogy felvarrja a tavalyi Odyssey G9 ráncait, a frissített modell pedig már kvantumpontos képalkotási technológiára és Mini LED háttérvilágításra épül. Az 1000R ívű, 49 hüvelykes, 32:9 képarányú szörnyeteg elől 5120x1440 képpontjával, hátul pedig a beépített RGB világításával hívja fel magát a környéken lebzselők figyelmét, de persze a monitornak egyéb specifikációi miatt sem kell szégyenkeznie.

Az 1 000 000:1 statikus kontrasztaránnyal és 240 Hz-es maximális képfrissítési rátával büszkélkedő monitor HDR 2000 és VESA Adaptive-Sync támogatást is kapott, a játékélményben tehát valószínűleg nem lesz hiba, ahhoz pedig, hogy ezt a teljesítményt ki is tudjuk használni, a hátoldalra DisplayPort 1.4 és HDMI 2.1 bemenetek kerültek, az újabb videokártyák mellett tehát az újabb konzolok kezelése sem okozhat gondot a megjelenítőnek.


[+]

Friss információ, hogy a Samsunng Odysses Neo G9 nevű újdonság már a héten, július 29-én előrendelhetővé válik, míg a szállítás két hét múlva, augusztus 9-én kezdődik, az árcédulán pedig – a The Verge információ szerint – az egyesült államokban a 2500 dolláros összeg fog szerepelni.

Hirdetés

Előzmények

Hirdetés