Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Šolaire
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #34 üzenetére
Ez magas labda volt.
-
Komplikato
veterán
Elvileg 4K, 25-30 fps realtime a demó, de ez nem végleges, mert kap az UE olyan frissítés a közeljövőben, amivel a karakter arcok és azok animációja kevesebb erőforrást kér.
-
ted_tris
tag
válasz
TESCO-Zsömle #29 üzenetére
"Ez a játék az elsővel együtt azoknak való, akik képesek elmélyedni az atmoszférikus történetmesélésben és akiknek van elég IQ-juk, hogy a puzzle-k ne zökkentsék ki őket ebből az állapotból."
Gyönyörű ahogy kihoztad egy arena trancsírból, hogy magas intellektus és iq szint kell hozzá.
Szomorú, hogy ezt láthatóan komolyan is gondolod. -
ted_tris
tag
"Amúgy durva, hogy elvileg az egész videó valós időben fut a játékmotorral."
Nyilván nem.
Nem értem miért van minden új konzol előtt ez már "realtime és igy fog kinézni" bullshit.Lásd: killzone ps3, Infamous beetető ps4-en
Digic-es a trailer amúgy?
Látom bevetted te is.
Na majd lesz meglepi meg arcon csúszás... -
TESCO-Zsömle
titán
Ez a játék az elsővel együtt azoknak való, akik képesek elmélyedni az atmoszférikus történetmesélésben és akiknek van elég IQ-juk, hogy a puzzle-k ne zökkentsék ki őket ebből az állapotból.
Én arra leszek kíváncsi, hogy ha a főhős maradt, akkor a történetet előzménynek vagy folytatásna kszánják, mert mindkét esetben akadnak ellentmondások a videóban látottak alapján... -
Tudom, hogy sokkal kisebb büdzséből készült, ha arra gondolsz. Meg olvastam valahol, hogy a pszichológialag beteg emberek kezelésére is készítették, szóval vágom. Viszont nekem mint mezei játékosnak nem jött be, nem élvezetes. Talán majd ha végignézem streamen, talán akkor.
(#27) wesder Igazad van, ez még csak a jövőbeli tervük, amelynek a Senua lehet az egyik kiindulópontja: The Xbox studio battling mental illness with video games and neuroscience
-
Hát őszintén mondva engem nem fogott meg az első része a játéknak...ez tipikusan olyan játék, amit streamben kell végignézni...
Azt megadom mondjuk, hogy a sztori, hangok meg a grafika nagyon ott vannak, viszont a játékmenet körülményes. Mikor már harmadszorra nézem meg zsinórban a YouTuben, hogy hogyan kell megoldani a puzzlet, akkor mondtam azt, hogy én ezzel nem fogok szenvedni, inkább majd végignézem a TheVR-tól a végigjátszást...ha már akció-kalandjáték, akkor a Horizon Zero Dawn sokkal jobban bejön, mivel ott nem csak a sztori meg puzzlek vannak, hanem szabadban kolbászolás meg felfedezés ill. változó környezetek, különböző fegyverek.
-
- = Zk = -
félisten
juj, elő kell vennem az első részt, be sem fejeztem
-
Šolaire
veterán
Látványos. Első rész bejött nekem. Viszont egy Enslaved 2-nek is nagyon örülnék.
-
válasz
CptAdamica #12 üzenetére
Amit én sétaszimulátornak neveznék az pl az Everybody's Gone to the Rapture. Abba tényleg csak mentem és közben olvastam a storyt, az interakció meg kimerült ioyen ajtónyitás és hasonlókba.
Ezzel szemben ott van a soma ahol szintén se hp se semmi de mégsem gondolom sétaszimunak. Mondjuk olyan történettel nem is érdekel minek nevezik mert az meg az atmoszféra kurvajó. -
GodGamer5
addikt
1,75-ös sebességen olyan a video, mint egy új Rammstein klipp.
Amúgy ha ez ingame így néz ki, akkor ütős lesz az új gen. -
Televan74
nagyúr
Mikor éjjel megláttam a bemutatót, majdnem leestem a székről.Most megnézve másodjára,még mindig nagyon tetszik.
-
Wesder
titán
válasz
CptAdamica #14 üzenetére
Akkor egyértelmű hogy PS5 nem?
PC mellé minek vennél Xboxot? -
keIdor
titán
válasz
CptAdamica #14 üzenetére
Sokára lesz 7nm Intel, van 2-3 éved gyűjteni.
-
Wesder
titán
válasz
CptAdamica #12 üzenetére
Venni kell mindkettőt.
-
CptAdamica
veterán
Éppen most játszok az első résszel, szóval nem tudom milyen sétaszimulátorról beszélsz.
Amúgy durva, hogy elvileg az egész videó valós időben fut a játékmotorral. Lehet itt már cserélik az Unreal Engine-t. Ez egy jó exkluzív cím lesz és nehéz lesz választani PS5 és XBOX SX között.
-
hombre[EU]
veterán
Ha az audio hozza az elsō minōségét akkor kipróbáljuk. Ha csinálnak egy kész AAA-t belōle akkor egy must-have a generáció elején
-
Shing
őstag
In-engine trailer. Már megy is a hülyítés ezerrel.
-
KaitouP
nagyúr
Lehet csak velem van a baj, de ez az ocsmány, erőszakos arckifejezéses beteg Trailer még az első résztől is elvette a kedvem, nemhogy a másodiktól.
-
prolad
addikt
Igen, annál valóban összetettebb volt az első rész, de nem sokkal. Sétáltál és nézelődtél, néhány jobb/rosszabb puzzle meg egy kis harc,de kb. 2 gomb volt az egész, ahogy emlékszem, akár ezek az elemek ki is maradhattak volna. A látvány és a hangulat viszont kiváló volt, a történet és a mitológia amihez nyúlt kimondottan érdekes, úgyhogy aki ezekre fogékonyabb, annak jó választás lesz valószínűleg ez is.
-
CocooN-z
őstag
Mennyire spoilerezi az elsőt? Tudom miazhogy még nem játszottam ki, de folyamtban van, de közben a trailer is érdekel
-
idegen lény
addikt
Az durva, ha ilyen grafikája lesz az új gépnek.
-
prolad
addikt
Érdekes, hogy egy kvázi sétaszimulátort választott exkluzív címnek a Microsoft.Bár egy ilyen lassabb folyású játéknál lehet jobban előtérbe hozni a látványt, úgyhogy lehet értelme. Ha hozza az első rész hangulatát, akkor sikeres lesz ez is.
-
Úgy úgy Oriic bácsi, tessék szépen tolni ki a game awards híreket.
Ezt a játékot meg akarom nemcsakboxra is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- PS Plus előfizetések
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel