Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• velizare

nagyúr

válasz Huma #40 üzenetére

onnan, hogy a tények beható ismerete nélkül széleskörű általános állításokat fogalmaznak meg pl. a vezetéknélküli kommunikációt használó eszközökről, és onnan, hogy okleveles villamosmérnök vagyok. a félreértések elkerülése végett, nem azt cáfolom, hogy, hogy az elektromágneses térnek nincsenek élettani hatásai, hanem azokat a következtetéseket, amit ebből a fenti oldalak lehoznak.

amennyiben behatóbban érdekel a téma, és tényleg tudományos ismereteket szeretnél róla szerezni, akkor tudom javasolni mondjuk dr. veszely gyula elektromágneses terek c. kurzusát a budapesti műszaki egyetem villamosmérnöki és informatikai karáról.

amennyiben felületes érdeklődő vagy, és/vagy nincs rá 3 éved, hogy elvégezd az alapképzést, akkor dr. orosz lászló lesz a te embered, szintén a műegyetem fizika tanszékéről, és az általa is fémjelzett szekptikus klub.

az általad felhozott konkrét témával (mobiltelefonok élettani hatásai) kapcsolatban pedig a következőket tudom mondani:
    - amikor azt olvasod a hírekben, hogy a mobiltelefonok élettani hatására nincs bizonyíték, akkor arra gondolsz, hogy a rohadt multik lefizették őket.

- amikor a projektért felelős vezető kutató egy 10évet felölelő kutatás eredményeként megfogalmazza, és leírja ugyanezt (nincs bizonyíték a mobiltelefonok káros élettani hatására), akkor az mögött viszont az áll, hogy 10 év tudományos kutatómunkájával és 13000 elvégzett vizsgálattal sem sikerült az összefüggést kimutatni a mobiltelefon használata, és a két leggyakoribb rákfajta között. itt megtalálod a szóbanforgó tanulmányt: http://ije.oxfordjournals.org/content/early/2010/05/17/ije.dyq079.full.pdf

egyébként meg azt hiszel, amit akarsz.

Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

Új hozzászólás Aktív témák