Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #59 üzenetére
Ilyen vizes rendszerbe bele sem merek fogni,mert utána gyógyszer elgurul és jön a még jobb radi kell,még jobb blokk,na akkor most a vga-kat is hűtsem...azt vihetem zaciba a májam
-
Milka 78
nagyúr
válasz
leonejoci2 #40 üzenetére
Én nem kötözködtem,sőt figyelmesen elolvastam a hsz-edet amiben nem is találtam semmi kivetnivalót,pusztán utaltam rá,hogy ez a vízhűtés más ligába játszik,de ha van valami kivetni való a h.sz-embe amiben egy szóval sem tettem bántó,agresszív,vagy esetleg kötözködő megjegyzést(amit érzésem szerint nem tettem),szólj egy modinak és ő majd eldönti
-
Milka 78
nagyúr
válasz
leonejoci2 #37 üzenetére
Azért ez egy kicsit más tészta
-
Milka 78
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #4 üzenetére
Azt vágom,hogy mivel lehet jobb hatásfokot elérni,de én a tesztere lennék kíváncsi,mert már hallottam ilyet,hogy ez mennyivel jobb mint az és nagy kam volt az egész.Majd a hivatalos teszteknél elhiszem,mert amit állít a cikk az annyit jelent,hogy egyenrangú hűtő a h80-assal is(mert ugye veri a h70-et 1 ventivel akkor 2 ventivell már h80-as szintről beszélünk ami azért már nem gyenge).
-
Milka 78
nagyúr
"egyetlen ventilátort használva is jobb hűtési teljesítményt kapjanak, mint amire a H70 képes dupla légkavaróval."
Erre vonatkozó tesztet láthatunk,vagy ez a gyári áláspont?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- EAFC 25
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- További aktív témák...
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-14700K processzor eladó!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest