- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
IgnisFatuus
aktív tag
válasz #40485120 #24 üzenetére
Az aláírásomban ez lenne a monitor: HP LP2480zx
Azért volt a és a ,csak senki nem vette a lapot.Ryzen 9 5950x @4,4T5,1GHz, Aorus X570 Master, 32GB Patriot 4400MHz, 500GB Samsung 980 Pro M2, 2TB Intel M2, 2TB Adata M2, 2TB Kingston SATA, XFX RX 7900 XTX Speedster MERC 310, SB AE-5 plus, Asus VG279QM, Ozone Strike Pro, HP Pavilion 14
-
törölt tag
Szeritem az érintőkijelző nem rossz dolog, de ultrabookban életképesebb.(igy már teljesen más érzés a win8)
És idézném az elötem lévöt "Jah, tisztára hülyeség monitorra sokat költeni!!!Hát nem tudom hogy ő látot már IPS, 3D-s monitort, de nagyon nem mindegy régen én is igy álltam hozzá, de elég sokat változott a hozálásom, és nem véletlen.
Szerkesztéshez nem rossz az az érintő képernyő, de arra is van más mód.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz IgnisFatuus #22 üzenetére
Minden lényeg csak az nem amit egésznap nézel
-
BenHans
addikt
válasz IgnisFatuus #22 üzenetére
Nem ezt mondtam. Inkább úgy fogalmaznék, hogy monitorra eleget kell költeni, hogy jót kapj. Hiába építek épp egy nem 2Ft-os gépet, mégis beérem egy Dell U2312HM-el. (55ért kalibrálással együtt.)
Ez persze csak az én véleményem. Nem kell mindenkinek úgy hozzáállni a dologhoz, hogy legyen meg max. 70ből. Nekem 100+k egy monitorért sok.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
IgnisFatuus
aktív tag
Jah, tisztára hülyeség monitorra sokat költeni!!!
Ryzen 9 5950x @4,4T5,1GHz, Aorus X570 Master, 32GB Patriot 4400MHz, 500GB Samsung 980 Pro M2, 2TB Intel M2, 2TB Adata M2, 2TB Kingston SATA, XFX RX 7900 XTX Speedster MERC 310, SB AE-5 plus, Asus VG279QM, Ozone Strike Pro, HP Pavilion 14
-
BenHans
addikt
Szép dizájnos jószág. Kár hogy ennyi az ára. 100k felett nem hiszem hogy sokan költenek akár közülünk is monitorra.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
SzaboZE
addikt
Attól függ milyen az a válaszidő, mert ugye van aki lecsalja és szürkéből feketét mér... Szerintem egy ilyen képességet jól csak szemmel lehet tesztelni.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
nvyktor
aktív tag
Csak nekem tűnik soknak a 12 ms válaszidő?
Védd a fákat! Egyél hódot...
-
IgnisFatuus
aktív tag
Egyetértek, tök felesleges eszköz, senki nem fogja felemelni a könyökét vagy az alkarját egerezés vagy normál gépelés helyett!
Ez a felesleges stuff, a PC-re teljesen felesleges Metro UI és az MS lobbi vergődésének végeredménye, amivel megpróbálják az emberekkel elhitetni, hogy a MetroUI szükséges, vagy jó...Ryzen 9 5950x @4,4T5,1GHz, Aorus X570 Master, 32GB Patriot 4400MHz, 500GB Samsung 980 Pro M2, 2TB Intel M2, 2TB Adata M2, 2TB Kingston SATA, XFX RX 7900 XTX Speedster MERC 310, SB AE-5 plus, Asus VG279QM, Ozone Strike Pro, HP Pavilion 14
-
ZS3NI
őstag
Felesleges cucc. Őszintén ezt mire lehetne használni a valóságban? Mondjatok nekem 3 helyzetet, ahol ennek hasznát veszik és nincs jobb \ olcsóbb alternatívája.
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
masholnap
senior tag
melóhoz inkább wacom féle toll illene (meg nyomásérzékenység persze)..amatőr szinten persze el lehet bohóckodni egy ilyen bumszli "tollal" is persze
de komolyan, ez igy olyan, mint egy b@zinagy tablet, ráadásul hordozni sem tudod. nagyobb értelmét láttam annak a microsoft koncepciónak, mikor sikban ki lehet fektetni egy ilyen monitort és körbe lehet ülni, de ahhoz olyan alkalmazások kellenek, melyek ezt kihasználják
esetleg még olyat tudok elképzelni, hogy riporternek ezen jönnek az adatok, és tud közöttük könnyen váltogatni (de ez is alkalmazásfüggő), vagy másodlagos monitorként ki van szórva rá egy rakat eszköztár, és csak tappintani kell.
egy táccsos cucc az ölbe húzva alapvetően tartalomfogyasztásra jó, ha meg messzebb van, leszakad az ember karja a táccsolgatástól. mint extra persze jól jöhet néha a táccs (pl gyors fényképrendezgetés), de ahhoz olyan alkalmazás kell
mondjuk ha az a kérdés, hogy táccsos vagy anélküli cuccot vágnak hozzám, nyilván vinném a tapisat, de lehet, egy hónap múlva már ki se használnám, mert továbbra is gyorsabb lennék egérrel.
de inkább egy ilyet vágjanak hozzám[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
Bizonyos helyeken hasznát veszik.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
M@trixfan
addikt
Elfogadnám DAW vezérlőnek, bár pont annyi helyet foglal mint egy valódi konzol.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
Tigerclaw
nagyúr
Na ez már valami. Végre olyan panel, aminél nem zavaró ha jobban megdöntik. Mondjuk a döntési szögön még kicsit növelhetnének, de jó az irány.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
danikollar
őstag
Ez jó, hogy így megdönthető. A tapicskolás miatt szükség is van rá.
-
pigster
senior tag
Hátha jár erre szakértő:
Vki esetleg meg tudná mondani, hogy mi van a képen (a két ember előtt)? (Monitor, egybegép, milyen típus)
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/1005055_264058683737408_24218409_n.png -
törölt tag
Alapvetően jó , de ilyen árba van vetélytársa kettő is : LG IPS277L-BN, LG 23ET83V-W
-
ledgeri
nagyúr
Mindíg megmelengeti a szívem, ha a Dellemen Dell moncsit látok...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
masholnap
senior tag
én arra lennék kíváncsi, ennek mi értelme van toll nélkül. kiscsoportos prezentációs monitornak elmegy, esetleg főzés közben nézegetni rajta a tennivalókat jó nagyban, de igazi gyakorlati értelmét toll nélkül nem látom
-
Buci21
addikt
nem lehet rossz, de az ára biza sok és minek ez a terpesztés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest