- Notebook hibák
- Milyen videókártyát?
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPad topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Kíváncsi vagyok, hogy átveszik normálisan a külföldi mintát, vagy 'magyarosítják' (azaz jellemző módon valahol elb.sszák). Angliában én is ilyen appot használtam (NXBus mTicket), igaz úgy szimpla jegyet nem, csak egész naposat lehetett venni, valamint heti/havi bérleteket. Kicsivel olcsóbb volt a napi jegy, mint a sofőrnél véve. Aki egyébként nem vált pénzt és nem ad vissza, szóval ha egy ötfontost dobtál be a két és fél fontos jegyért, így jártál... Ennél 3, lassan és folyamatosan változó színű csíkon mozog balra-jobbra az idő, másodpercet is mutatva, valamint az egyik sarkában lenyitható, és akkor átvált QR-kódra, ami 5 másodpercenként változik.
Valamint használtam Swift card-ot is (olyan mint az Oyster), egy nfc-s plasztikkártya, fel lehet töltetni pénzzel, vannak boltok ahol tesznek rá, vagy a mobil oldalon töltök rá én, aztán a szintén letölthető app a mobil nfc-jével felfrissíti a kártyára a vásárolt összeget. A busznál meg csak mondom milyen jegyet kérek és lecsippantom. Ez is olcsóbb a rendes jegynél. Ezt is szívesen használtam, és használnám akár itthon is, mondjuk ha olyan városban laknék, vagy egyáltalán városban laknék
Valamint most vezették be az egyik társaságnál a bankkártyás fizetést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bestbuy játékok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Notebook hibák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Need for SPEED: N150, 4x NVMe, 2x 2,5 Gb LAN barebone NAS, Foxpost az árban
- IPHONE 14 128GB FEKETE MAKULÁTLAN ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 8Gb/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/60W 2Év gari 27% Áfás
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest