- Milyen videókártyát?
- Powerbank topik
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Egy 20. évfordulós csodaegér fortyog a Razer üstjében
- Milyen hangkártyát vegyek?
- RAM topik
- Kétszáznál is több játékhoz hozta el az FSR Redstone-t az új AMD Software
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Thermalright tulajok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Úgy ám
Ha van valami, amiben még PC iparban nem csalódtam az a Noctua hűtés és a Corsair AX1200 tápom. A tápom már majd 10 éve szolgál. A Noctua is 4 éve kb. -
stewe2
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Jah, de dupla áron
. Nemrég kerestem 4 csöves tornyot, és csak mellesleg találkoztam ezzel a branddal, az olcsó árazása tűnt fel. Szal lehet, hogy átlagos a teljesítménye, de azt apróért nyújtja. Végül ID Coolig lett belőle. Ez sem egy csúcs, de 8k-ért elvisz egy FX 8350-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Ha van valami, amiben még PC iparban nem csalódtam az a Noctua hűtés és a Corsair AX1200 tápom. A tápom már majd 10 éve szolgál. A Noctua is 4 éve kb.
. Nemrég kerestem 4 csöves tornyot, és csak mellesleg találkoztam ezzel a branddal, az olcsó árazása tűnt fel. Szal lehet, hogy átlagos a teljesítménye, de azt apróért nyújtja. Végül