Új hozzászólás Aktív témák
- 

kromatika veterán Ez örvendetes hír.Várjuk szeretettel. 
- 

marcell991 tag Szerintem ezek az A57 és az A53 egyenes ági leszármazottjai (X%-kal kisebb, Y%-kal gyorsabb), de szerintem mire ezek kész termékbe kerülnek, addigra talán már a 20nm-es gyártástechnológia is elterjedt/elavult lesz. 
 A licencelőknek meg igazából a saját mag tervezése is opció ARMv8-ra (akik biztosan terveznek/terveztek: Apple, Qualcomm, AMD, Nvidia, Broadcom, AppliedMicro, Cavium, Amazon Web Services).
- 

alevan őstag válasz  aprokaroka87

üzenetére aprokaroka87

üzenetéreMi a gond a jelenlegivel? Amúgy is a halogén kezd elterjettebb lenni, mint a neon  
- 

aprokaroka87 nagyúr A Neon fog vajon fejlődni? 
- 

vicze félisten Arról van valami információ morzsa, hogy ezeket esetleg a A58 alá lövik be, hogy értelmesen lehessen mobil platformokban használni? "Utóbbi rendkívül sikeres a licencelők körében" 
 Mintha lenne más választásuk. "nincs értelme változtatni ezen a fejlesztési modellen" 
 Nekik nincs, amúgy meg eléggé kellene egy aSMP-s megoldás, persze tudom a problémákat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EA Sports WRC '23
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Resident Evil Requiem - Ami eddig történt
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest