Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

NeAndrew csendes tag Ubisoft meg a társai biztos majd kiugranak a bőrükből az örömtől. 
- 

tzsolesz nagyúr Uhh, nagyon le vagyok maradva amióta nincs időm játszani PC-n, és eladtam az utolsó "játékos" konfigomat is. Én leragadtam az 1GB-os Sapphire HD4850-nél. Akkor még mindenre elég volt 1GB GDDR3. 
 8GB?     
- 

Taranti senior tag Na, nemsokára jöhetnek a 128 bites oprendszerek, mert a 64 bit is kevés lesz... :-O 
- 

MiklosSaS nagyúr Lesznek 6-8 gigas kartyak...aztan meg hulladek portolt jatekok amik megzabaljak siman azt a mennyiseget..... 
- 

#66403328 törölt tag Jöhet a 24 Gigás Titan Z.  
- 

GeryFlash veterán Kösz Abu, akkor most már biztosan kivárom az újabb PS-t. Remélhetőleg ez egy árcsökkentéssel is együtt fog járni. 
- 

Televan74 nagyúr Ahogy olvastam a cikket,először a konzol mint célplatform jutott eszembe. Nem tudom,hogy ebből lesz e árcsökkentés,vagy csak a gyártó haszna lesz több(vagy a vesztesége kevesebb).  
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- OLED TV topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Cyberpunk 2077
- Nintendo Switch 2
- EAFC 26
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Eladó 2 x 8 GB Kingston Fury Beast RGB DDR5 6000MHz CL30 memória
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG és SKHYNIX 8GB DDR4 RAM-ok!
- Gigabyte H81M-S2PV alaplap + Intel i5-4460 + 2+4GB DDR3 + hűtő 23e
- Corsair Vengeance LPX Black 32 GB (2x16 GB) DDR4 3600MHz - ÚJ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) . Legalábbis legutóbb nem túl fényes pletykák szivárogtak
 . Legalábbis legutóbb nem túl fényes pletykák szivárogtak