Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeAndrew
csendes tag
Ubisoft meg a társai biztos majd kiugranak a bőrükből az örömtől.
-
tzsolesz
nagyúr
Uhh, nagyon le vagyok maradva amióta nincs időm játszani PC-n, és eladtam az utolsó "játékos" konfigomat is.
Én leragadtam az 1GB-os Sapphire HD4850-nél. Akkor még mindenre elég volt 1GB GDDR3.
8GB?

-
Taranti
senior tag
Na, nemsokára jöhetnek a 128 bites oprendszerek, mert a 64 bit is kevés lesz... :-O
-
MiklosSaS
nagyúr
Lesznek 6-8 gigas kartyak...aztan meg hulladek portolt jatekok amik megzabaljak siman azt a mennyiseget.....
-
törölt tag
Jöhet a 24 Gigás Titan Z.

-
GeryFlash
veterán
Kösz Abu, akkor most már biztosan kivárom az újabb PS-t. Remélhetőleg ez egy árcsökkentéssel is együtt fog járni.
-
Televan74
nagyúr
Ahogy olvastam a cikket,először a konzol mint célplatform jutott eszembe. Nem tudom,hogy ebből lesz e árcsökkentés,vagy csak a gyártó haszna lesz több(vagy a vesztesége kevesebb).

Új hozzászólás Aktív témák
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Google Chrome
- Nyaralás topik
- Egérpad topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Legalábbis legutóbb nem túl fényes pletykák szivárogtak