Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Hieronymus #21 üzenetére
Tehát több környi szájtépés után visszajutottunk oda, amit én is mondtam: ha nem vagy amazon előfizető, akkor a fireTV stick bármi máshoz képest egy kalap szar.
-
válasz
Hieronymus #19 üzenetére
Lehet én ülök fordítva a lovon, de akkor szerinted 5 donglenak kellene kilógni a tv hátuljából ha 5 előfizetésem van?
Nekem mindegy ki mit használ, ez az én véleményem, ettől még lehet valakinek ez tetszik. -
válasz
atiska007 #10 üzenetére
Tapasztalatbol irtam, a 4k maxot eleg gyorsan kuldtem vissza. Netflix is lassu rajta, Kodi vallalhatatlanul lassu, es nekem allandoan kifagyott. Prime video nagyon szepen fut, csak epp nekem ott csak idoszakosan van fenn olyan tartalom ami erdekel, meg ne a sajat szolgaltatasa legyen mar a merce. Casting feature-t is beharangoztak ra, hogy tudni fogja, aztan kiderult hogy a menuben eloszor ki kell valasztani a cast fogadasa funkciot es csak utana megy.
Chromecast with GoogleTV-t en 57 euroert vettem (tink.at). Netflix ezen gyorsabb, Kodi eddig 2x fagyott ki. Castolas normalisan mukodik es telefonrol is van taviranyitom, ha az asszony leteszi valahova es eppen nem talalom.
Android verzio is 2-vel ujabb a chromecastban, bar ez nem hiszem hogy annyira szamit jelenleg.zsolt501:
Streamelt tartalomnal szerintem nem annyira gaz ha nem tud automatikusan 24hz-re valtani mozinal. Ha nagyon kell, menubol at lehet lokni kezzel. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Bármilyen megjelenítőre Android TV küldhető a Xiaomi TV Stick 4K segítségével.
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Futás, futópályák
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BMW topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest