Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- Milyen processzort vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel találgatós topik
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Dell notebook topic
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
"A 8mps indulás nálam is megvan (laptól függ amúgy, és intelnél is megtörténik), de még azzal együtt is kevesebb mint 30mp alatt az asztalon vagyok, teljesen vállalható szerintem."
Nem, nem vállalható akkor, amikor a konkurenciánál ugyanez fele ennyi időbe kerül. Nem beszélek a Ryzen ellen, pedig pont én vagyok az egyik, aki nagyon szívja vele a brokit, mert jó eséllyel a problémák jelentős részét az alaplapok kiforratlansága okozza. A baj csak az, hogy én a végeredményt látom, az érdekel, nem az, hogy mi vagy ki miatt olyan sz@r a helyzet, amilyen.
Elfogadhatatlan, hogy stabil működéshez rendesen bele kell mászni a BIOS lelkivilágába, vagy ha úgy tetszik, ki kell ismerni a gépet. Nem volt ezzel probléma 10-15 évvel ezelőtt, de ma már ultra kínos. És, hangsúlyozom, NEM tuningról beszélünk, csak épeszű működésről (hogy leadja az órajelet terheletlenül, hogy ne adjon a rohadt deszka 1,5 voltot neki idle-ben, okozva ezáltal 10-12 fokos hőmérséklet ugrásokat, hogy ne 30 másodperc legyen egy boot, hogy legyen alvó állapot, hogy stabil legyen az XMP profil (ha már van)).
-
MZperX75
addikt
A gépem x éve nincs kikapcsolva,persze volt telepítés miatt restart és volt 2 -3 áramszünet az elmúlt x évben,és 6-8 havonta kap egy félórás tisztítást a portól,bármikor hozzáérek az egérhez ott a rendszer kész rajtra.
Sosem értettem miért fontos ,vagy kinek fontos ,hogy bekapcsolás után mennyi idő alatt áll fel a gép? Bár ez csak nálam nem számít,lehet akkor elnézést.
-
->Raizen<-
veterán
Kíváncsi vagyok mit fog gurítani a threadripper. Ott lehet szépíteni az amd-nek bővebb ram kompatibilitással, stabilabb működéssel, ne adj isten jobb tuning potenciállal. De mondjuk nem fog menni szinte biztos 12/16 maggal a 4,7 4,8 ghz mint most az intelnek x299-el 10 maggal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest