Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Beírom ide is, hátha valaki innen értesül róla:
Hírek, fejlemények: Helyreállt a domain, az oldal elérhető a régi helyén a végleges formájában, használjátok továbbra is egészséggel és reméljük jövő ilyenkor már szólni is fognak mielőtt váratlanul gondolnak egyet és inaktiválják
Bocsánat a kellemetlenségekért.
Üdv.
-
JoeYi
őstag
azt álmodtam, hogy visszatértek a képeim, hülye álom mi?
-
The DJ
addikt
Sziasztok!
Szerencsére megláttam ezt a topikot éppen. A helyzet az, hogy én is értetlenül állok a dolgok előtt, ugyanis nem az én hibámból nem látszanak a képek. Felléptem a szerverre, minden a helyén van, tehát a képek megvannak, a baj csak az, hogy a domainem, ahol tároltam a képfeltöltőt valamiért nem elérhető, valószínűleg a névszerver hibájából. Már tegnap hajnalban sem volt jó és most sem az. Megpróbálok utána nézni a dolgoknak, ugyanis úgy terveztem, hogy az a képfeltöltő ott marad, nem számít, hogy már a PH! motorba is beépítésre került hasonló funkció. Legyetek türelemmel, remélhetőleg hamarosan minden elérhető lesz a régi helyén és a beillesztett képek is megjelennek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest