Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Alienware notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ra3
őstag
szerintem annyira azért nem használhatatlan a joystick, én csak a négy fő irányt használom, a többit kilőttem mert képtelenség eltalálni, olyan funkciókat tettem rá ami nem létfontosságú, de kell, és csak a helyet foglalná a gombok között (teamspeak, ventrilo speak, melee fegyó, 4)
arra még nem gondoltam hogy cad-hez is bevessem mert akkor a melóba is kéne egy -
Ra3
őstag
nem csúszkál, és pont jó a súlya, ha ráteszed a kezed meg sem mozdul.
a hármas profilból akármennyit állíthatsz össze, le lehet menteni a konfigot file-ba akár játékonként is.
ja, a kék háttérvilágítás parasztvakítás, sosem volt még bekapcsolva, sötétben akár zavaró is lehet.
szerk: egyébként pont a ph-s genius teszt után kaptam kedvet egy ilyenhez, akkor néztem körül hogy mit lehet kapni, az a kacsacsőrű emlősre hasonlító dolog nagyon nem jött be. -
Ra3
őstag
nekem ilyenem van kb 1.5 hónapja, 10k-ért vettem és szerintem megért annyit.
sokkal kényelmesebb mint billentyűzeten nyomni a wasd-t. ami nekem nagyon bejön rajta hogy hagyományos bill-en hüvelykujjal max a space-t csapkodom, itt meg elméletileg 8 funkciót is rá lehet tenni a d-padra, bár szerintem fps-hez max 4-et javasolt, mert a 4 mellékirányt vagy eltalálod vagy nem, és adott esetben ez értékes fragek-be kerülhet.
tartós teszt után (egyébként csak tf2-re használom) azt mondhatom hogy megérte az árát, eddig talán 2x volt olyan hogy újra kellett indítanom a razer synapse-ot, mert nem azt csinálta amit kellett volna.
ja és a konfigolásnál valami keveredés volt az angol-magyar billkiosztás között, tehát beadtam neki hogy mondjuk a 2-es gomb z legyen, ki is írta hogy akkor az a z, aztán lenyomáskoz meg az y-t csinálta, de ez igazából nem komoly probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Bemutatjuk a Belkin egyetlen játékvezérlőjét, melynek fejlesztésénél a Razer bábáskodott.
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Star Wars rajongók
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN iPhone 16 Pro Max 256GB Natúr Titán
- 4G/LTE-SiM DELL 7320 DETACH MAGYAR - 13" touch FHD+ 100% sRGB, i5, 16/1TB WiFi6/TBolt4 GARANC +SZLA
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2027.11.09. Apple jótállás
- 7db Dell Latitude 7420,14"4K UHD,i7-1185G7,16GB DDR4, értékcsökkentett
- Denon AVR-X520BT házimozi erősítő
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Varon Oxygen generator újszerű, 6 hó jótállással/számlával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest