- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- BIOS topic
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ski
csendes tag
Elolvasva a hozzászólások elég vegyes érzelmeket vélek felfedezni.KB olyasmi mint a iPhone vs. összes többi telefon
Már egy ideje használom az egeret főleg CS:S- tolok vele illetve WoW, és egy kis SWorce Unleashed. Mindegyik játékstílushoz nagyon kényelmes.
Nem jelenteném ki, hogy a Logitech G5, G9, vagy MX518 kényelmesebb, sőt... de ez szubjektív.
A szoftvere szerintem nagyon jó, minden apróságok be lehet vele állítani.
Hardveresen az egér szerintem az összes piacon levőt veri. A tartósság az már más tészta. Az csak majd idővel fog kiderülni. Bár szerintem ez se bírja az ütős kattintásokat De ennek tuti nem fog lekopni a teteje mint az MX518-asoké. (ettől függetlenül szerintem bazi jó egér!).
Nekem ami nagyon tetszett még benne az a vezetéke volt, nem is érezni, hogy ott van, szállítás után nem kell kigobozni.
Az állítható oldalgomb meg szintén egy álom, végre "ujjra esnek" tökéletesen a gombok. Eddig nem sikerült megtalálni azt az egeret, amelyiken kényelmesen nyomkodhatóak az oldalsó gombok órákon át tartó lövöldözés alatt
Azért mert hasonlít más egérre (valaki említette commentben) nem mondanám, hogy koppintás. Ergonomikus egérről van szó és mint minden ilyen egér márkától függetlenül persze, hogy hasonlítani fog a többire. Mindenkinek hasonlít a keze embertársaiéhoz mégse nyúlta le a másik design-ját. A design, az anyagok szerintem egyértelműen Razer mivoltára utalnak.
Ja és nem utolsó sorban gamer egerek között nem a Razer kullog a Logitech mega többi után. Azon a piacon a Razer az úr, mivel csak azzal a piaccal foglalkozik.[ Szerkesztve ]
-
BaLee
addikt
Hát én mondjuk tapasztalatból.
Volt egy Logitech Mouseman Dualoptical egerem amit nyolc évig használtam ebből 5-6 év elég intenzív CS és később MMO majd tavaj adta meg magát a görgője.Próbáltam sok féle egeret, többek közt Razer-t is de formája és kezessége miatt maradtam a Logitechnél (mx518, pedig nem mai fejlesztés).
Meg amúgy sem szimpatikusak a szimmetrikus egerek, a jobbkezesek jobban kézreállnak.Tartosságukról nem tudok nyilatkozni de meglepődnék ha hasonló használat mellett akár a felét kibírnák mint a régi logitechem. Na meg eléggé túlárazottak, lehet régimódi vagyok de nem szívesen adok ki egy új egérre 20k-t.
-
Jhonny06
veterán
Miért hiszi minden newbie azt, hogy a Logitech jó, avagy jobb a Razernél?
-
devast
addikt
Mikor megveszed elfog a minőség érzete, csomagolása, kinézete stb. Mikor szétkapod hogy kapcsolót cserélj benne, lehányt panelt fogsz látni undorító minőségű forrasztással. 1-2 év után a külseje is kezdi megadni magát, a gumi felület kopik mint az állat, a gyárilag fehér görgő már sárga stb. Viszont az optikaája rohadt jó, és a kábele sem tört még meg.
-
nyunyu
félisten
válasz LackoMester #26 üzenetére
Ezek a tularazott Razer patkanyok mennyire tartosak?
Eleg sok remhirt olvasni a neten, hogy max 1 evet bir bennuk a mikrokapcsolo.
Nyilvan ez a jatekstilustol is fugg, de nalam a kinai mikorkapcsolos Logitechek (MX700, MX1000, most Revo) is kibirtak minimum 2 evet, napi atlag 12 ora hasznalattal...Tizenevvel ezelotti, meg japan kapcsoloval szerelt Logitechek viszont 3-4 eves korukban kezdtek csak elhullani...
Legalabbis haveri koromben elofordult MouseMan+/Wheel-eket ezutan kezdtek lecserelgetni a tulajdonosai, en MM+-om 5-6 ev aktiv hasznalat utan nyugdijazodott, de akkor sem mikrokapcsolo hiba miatt, hanem azert, mert elegem lett a golyo pucolasabol, aztan valtottam optikaira.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
-
ABee
tag
Lehet, hogy csak én vagyok akkora sóher hogy 5-6000 Ft-nál drágábban nem vagyok hajlandó egeret venni, de a Razert és társait már végképp parasztvakításnak tartom.
-
kretenallat
senior tag
"de nekem optikás kellett anno"
(egyebkent ezt meg nem kellett kibontanom h kideruljon milyen mikrokapcsolo van benne, a megjeleneskor vettem GodyLANon, az pedig mar eleg jo ideje volt, megis mukodik hibatlanul. koppkoppkopp)
[ Szerkesztve ]
:: Ω :: Born Dead, Buried Alive :: Ω ::
-
5600 dpi? Kihajcsaje?
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
LackoMester
addikt
Razer Imperator jó kis egérke...de 70 euró picit sokallom....no meg ezért a Lachesis WF egeremet nem dobom el...
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
e00dgy
aktív tag
Ha egér csak Razer! Volt már minden féle egerem. A nagy kezem miatt nem volt sok kényelmes. MS Intellimouse 1.1a, 3.0, Laser Mouse 6000, Logitech G5, A4 Tech, és még sorolhatnám, legutolsó egy Razer Deathadder! Ezt ajánlanám mindenkinek!
Csak a zseni és az idióta töri át az emberek által teremtett korlátokat. Soha nem használtam reklám blokkolót... :) ;)
-
veterán
-
total90
veterán
Nekem ez a Trust egér nagyon bejön és az ára sem húzós.
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
<NewL>
addikt
válasz darkarthur #14 üzenetére
Azt várhatjuk nekem is X7-esem van másfél éve. pontos típusát nem tudom,de ezen még a felirat sem kopott meg,pedig elég sokat használom. hétvégén takarítottam ki egy fogpiszkálóval,fél gyufásdoboz kosz jött ki a résekből,meg lecseréltem az alján ezeket a teflonos talpakat.
De ezek a Razer egerek nagyon tetszenek,főleg ennek a görgője,ha zöld lenne a világítása lehet nem annyira kímélném a mostanit. ...kár ,hogy ilyen drágák
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
darkarthur
senior tag
Tetszik a Razer! Megvan a következő egerem, ha egyszer kimúlna az X7
Samsung S23 Ultra 5G
-
nyunyu
félisten
válasz kretenallat #9 üzenetére
nekem is, azert van mx518-asom...
Miert, abban nem 20Ft-s kinai mikorkapcsolo van?
(MX Revoba is az jutott )Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
félisten
Kapcsolható ezeken a világítás? Biztos hülyét kapnék tőle a sötétben...
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
devast
addikt
"programozható Hyperesponse gombja van" Ja, 20ft-os kínai mikrokapcsoló van benne, jó marketinggel Deathadderemben is már cserélni kellett egyet.
Egyébként miőségben logitech >> razer , de nekem optikás kellett anno nem lézer(régimódi vagyok )[ Szerkesztve ]
-
DroneZ
aktív tag
a razer mindig is hű volt ahhoz hogy egyedi egereket alkosson, szerintem. most mégis mintha egy logitech vagy egy steelseries egeret vélnék felfedezni ebben az imperatorban. valami ismerős vonal van benne ami eddig a razer egereknél egyáltalán nem volt jellemző. vagy csak én látom így?
mind1 kövi darabom úgyis egy Orochi lesz
-
Psych0
őstag
trust imperator?
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
Jhonny06
veterán
Az első képaláírás rossz, Trust Imperator van odaírva. Tetszik a Razer amúgy, kicsit Logitech-es, de biztos brutál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Képhibás Acer Nitro XF240Y M3biiph 24" Full HD IPS 180 Hz HDR FreeSync Premium monitor
- LSI (Fujitsu) SAS3008 / 9300-8i / HBA / SAS3 12Gbps / SATA3 / IT Mode-ra flashelve / ZFS / kábel
- HPE Ethernet 10Gb 2-port 561T RJ-45 Base-T Adapter High Profile
- Sound blaster cr1600
- Xbox X/S/One limitált kontrollerek gyűjteményből
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest